Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (22 Nisan 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (22 Nisan 2024)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2024 12:56

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Sivasspor – Fenerbahçe: Maç Sonucu 2 (1.22 yerine 1.24)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Sivasspor – Fenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, karşılaşmadan Fenerbahçe’nin galip ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Konferans Ligi’nden elenen Fenerbahçe artık tamamen lig şampiyonluğuna odaklanacak. Bu sezon ligde deplasmanda 16 maça çıkan Fenerbahçe bu maçların 15’ini kazanıp 1 beraberlik aldı. Son haftalara girilirken Galatasaray’ın gerisinde olan Sarı-Lacivertlilerin puan kaybına tahammülü yok. Sivasspor deplasmanı zor olsa da Fenerbahçe sahadan 3 puanla ayrılır.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (22 Nisan 2024)

Haberin Devamı

Ümraniyespor – Kocaelispor: Karşılıklı Gol Var (1.58 yerine 1.61)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Ümraniyespor – Kocaelispor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Üst üste alınan 1-0'lık Urfa ve Bolu yenilgileri, Ümraniyespor'da düşme stresini artırdı. Kocaelispor ise bu maçtan sonra Play-Off potasındaki direkt rakipleri Bandırma, Bodrum ve Sakaryaspor ile oynayacak. Bu fikstüre moralli girmek adına kazanmak zorundalar. Bu maçla ilgili ilginç bir not; ligin ilk devresinde Kocaelispor, Ümraniye'yi konuk ettiğinde Ümraniyespor'un başındaydı ve İstanbul ekibiyle 3-0 kazanmıştı. Bu kez Kocaeli'nin başında, eski takımına rakip olacak. İki takımın da gol atacağını düşünüyorum.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (22 Nisan 2024)

Milan – Inter: Maç Sonucu 2 (1.50 yerine 1.53)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan AC Milan – Inter karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, karşılaşmada karşılıklı gollerin atılmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Derby della Madonnina… Bu maç Milano’da çok şey ifade ediyor. Lider İnter kazandığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Ev sahibi konumundaki Milan, San Siro’da ezeli rakibinin şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemiyor. Lig ikinciliği için çok büyük avantajı bulunan Milan, Roma’ya iki maçta da yenilerek Avrupa Ligi’ne çeyrek finalde veda etti. Büyük hayal kırıklığı yaşadılar ve Pioli tartışılıyor. İnter, rahat bir şekilde zirvede ve ezeli rakibini yenip, Milan taraftarının önünde şampiyonluk turu atma hedefinde. İki takımın da gol bulacağı gerilimli bir maç bizleri bekliyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (22 Nisan 2024)

Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!