Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (11 Şubat 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (11 Şubat 2024)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2024 11:09

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

Fenerbahçe - Alanyaspor: İlk Yarı Sonucu 1 (1.42 yerine 1.44)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fenerbahçe - Alanyaspor karşılaşmasında Misli editörü Berat Kavuş, Fenerbahçe’nin ilk yarıyı önde kapatacağını düşünüyor.

Misli Editörü Berat Kavuş’un Yorumu

Fenerbahçe, Galatasaray'ın kritik Başakşehir karşılaşmasından 3 puanla ayrılmasının ardından hata yapmak istemeyecektir. Rakipleri ise son dönemde ligin formsuz ekiplerinden Alanyaspor. Fenerbahçe'nin karşılaşmaya yoğun baskı ve tempoyla başlayabileceğini düşünüyorum. Sarı-lacivertli ekibin ilk yarıdan işi bitirmesi muhtemel görünüyor. Fenerbahçe ilk yarıyı kazanır diyorum.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (11 Şubat 2024)

Haberin Devamı

İstanbulspor – Gaziantep FK: Maç Sonucu 2 (2.31 yerine 2.35)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan İstanbulspor – Gaziantep FK karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever’in tahmini deplasman ekibinin 90 dakika sonunda sahadan 3 puanla ayrılacağı yönünde.

Safa Can Konuksever’in Yorumu

İstanbulspor ligin dibinde. Buna rağmen pes etmiş bir takım gibi oynamadıklarının altını çizmek gerekiyor. Gaziantep FK'nın ise korku tünelinden çıkmak adına bu tip maçları artık kazanması şart. Hafta içinde kupada yoruldular, Fenerbahçe önünde fazla rotasyona gitmedi Sumudica. Ancak karşılaşma sonrasındaki açıklaması, esas olarak akıllarının bu maçta olduğu yönündeydi. Konuk takımın galibiyetine verilen cazip oran değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (11 Şubat 2024)

AC Milan - Napoli: Maç Sonucu 1 (1.78 yerine 1.81)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan AC Milan - Napoli karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, ev sahibi ekibin karşılaşmayı kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Milan, son altı lig maçında beş galibiyet elde etti ve Napoli karşısında da hücumcu oyun tarzlarını sürdürmeleri muhtemel. Samuel Chukwueze hala uluslararası görevde, Tijjani Reijnders ise cezalı. Kalulu, Caldara, Thiaw, Pobega, Mirante ve Tomori gibi isimler ise sakat. Napoli, ise Verona karşısında aldıkları 2-1’lik zorlu galibiyetin üzerine koymayı hedefliyor. Walter Mazzarri’nin öğrencileri hala kilit hücum oyuncusu Victor Osimhen’den yoksun (uluslararası görev). Sol bek Mario Rui sarı kart birikimi nedeniyle bir maç men cezası alırken, Alex Meret ve Mathias Olivera da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Milan, formda ve bu seviyeyi istikrarsız Napoli karşısında sürdürmelerini bekliyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (11 Şubat 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!