Misli'de Şampiyon Oran ile iddaa oynadı, Şampiyon gibi kazandı! 40 TL'ye 40 bin TL...

Güncelleme Tarihi:

Mislide Şampiyon Oran ile iddaa oynadı, Şampiyon gibi kazandı 40 TLye 40 bin TL...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2024 11:00

“Şampiyon Oran” kampanyası ile üyelerine normal oranların üzerinde oranlar sunan Misli’de, bir üye 6 maçlık bir İddaa kuponu oluşturdu. Şampiyon Oranlı maçlara da oynayan Misli üyesi, daha fazla kazanç elde etme imkanına da sahip oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Canlıdan Ankragücü - Fenerbahçe karşılaşmasına oynadı, kazandı

Üyenin kuponundaki en yüksek orana sahip karşılaşma bu oldu. Üye canlı seçeneklerden Fenerbahçe 2 farklı gerideyken karşılaşmada Handikaplı Maç Sonucu (Deplasman3): X seçeneğini tercih etti.

Ankaragücü’nün üçüncü golü bulmasıyla birlikte üyenin tahmini gelmiş oldu.

Hollanda’da gelen beraberlik yüzü güldürdü

Hollanda Kupası karşılaşmasında Cambuur evinde Nijmegen’i konuk etti. İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada ikinci yarının başında Cambuur öne geçti. Nijmegen’in cevap vermesi uzun sürmeyince karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Üye bu karşılaşmada tercih ettiği beraberlik seçeneğiyle 3.22 oran yerine Misli’nin ‘’Şampiyon Oran’’ farkıyla 3.24 oran bilmiş oldu.

Polonya’dan gelen golsüz beraberlik

Üye Lech Poznan - Pogon Szczecin karşılaşmasında yaptığı analizinde beraberlik sonucuna oldukça güveniyordu. Beraberliği yüksek ihtimal olarak gören üye, beraberliğin yanına bir de alt seçeneğini ekledi.

Karşılaşma 0-0’lık skorla sona erince, üye 4.45 oran tahminin başarılı olmuş oldu.

Fransa Kupası’nda gelen sürpriz sonucu üye bildi

Fransa Kupası’nda Lyon ile Strasbourg karşı karşıya gelmişti. Otoritelerin aksine üye, karşılaşmanın hem alt hem de berabere bitebileceğini düşünüyordu. Gol yollarında etkili kimliğe sahip olan iki ekibin karşılaşmasında golsüz beraberlik çıktı.

Üye bu tahminiyle 4.31 oran bilmiş oldu.

İlk yarı tercihi kazandırdı

Üye Bournemouth-Leicester City karşılaşmasında ilk yarıda karşılıklı gol yok ve beraberlik seçeneğini değerlendirdi. Beklenenin aksine ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Üye bu tahminiyle birlikte 2.91 oran bilmiş oldu.

Mislide Şampiyon Oran ile iddaa oynadı, Şampiyon gibi kazandı 40 TLye 40 bin TL...

Haberin Devamı

Misli üyesi böylece 5 maçta 1000.07 oran tutturarak “Şampiyon Oran” farkı ile 39 bin 444 TL yerine 40 bin 289 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Mislide Şampiyon Oran ile iddaa oynadı, Şampiyon gibi kazandı 40 TLye 40 bin TL...

Haberin Devamı

Mislide Şampiyon Oran ile iddaa oynadı, Şampiyon gibi kazandı 40 TLye 40 bin TL...

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!