Mehmet Cibara kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Cibara kimdir, nereli, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 16:58

Mehmet Cibara, seçim öncesi adı geçen isimler arasında yer alıyor. 2011 yılından beri Galatasaray SK yönetim kurulunda görev yapan Mehmet Cibara’nın Dursun Özbek'in listesinde yer alacağı iddia edildi. İşte Mehmet Cibara’nın hayatı hakkında merak edilenler…

Haberin Devamı

Mehmet Cibara hayatı ile merak edilen isimler arasında yer alıyor. Galatasaray'da Dursun Özbek ile Metin Öztürk birleşmeyi gerçekleştirirken Eşref Hamamcıoğlu ile birleşme olmadı. Dursun Özbek’in listesinde Mehmet Cibara yer verileceğinin iddia edilmesinin ardından Mehmet Cibara hayatı ile sorgulanmaya başlandı. Peki, Mehmet Cibara kimdir, kaç yaşında, nereli?

MEHMET CİBARA KİMDİR?

1956 yılında dünyaya gelen Mehmet Cibara, Galatasaray SK üyesi ve iş insanıdır.

Mehmet Cibara orta öğretimini Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Mekanik Mühendisliği bölümünü tamamladı. Mehmet Cibara burada eğitimini tamamladıktan sonra University of California, Berkeley MBA'de eğitimine devam etti. Tekon Ltd. şirketinin sahibi olan Mehmet Cibara İngilizce ve Fransızca biliyor. Ayrıca Cibara 2011 yılından beri Galatasaray SK yönetim kurulunda görev yapmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!