Medipol Başakşehir Club Brugge maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Medipol Başakşehir Club Brugge maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 09:42

Medipol Başakşehir Club Brugge maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak sorusu, Turuncu Lacivertli temsilcimizin mücadelesini izlemek isteyen futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Medipol Başakşehir Club Brugge maçı ile Şampiyonlar Ligi'ndeki yolunu belirleyecek olan temsilcimiz, bu akşam galibiyete odaklanacak. Peki, Medipol Başakşehir Club Brugge maçı hangi kanalda saat kaçta canlı izlenecek? İşte, mücadele öncesi bazı bilgiler

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir Club Brugge maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme Turu rövanş maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir bu akşam kendi sahasında Belçika temsilcisi Club Brugge ile karşılaşacak. Medipol Başakşehir, oynanan ilk maçta deplasmandan 3-3 berabere kalarak saha avantajını ele geçirmişti. Tüm futbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Medipol Başakşehir Club Brugge maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Medipol Başakşehir Club Brugge maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusu ile Turuncu Lacivertli temsilcimizin mücadelesini canlı izlemek isteyen futbolseverler, konunun detaylarını internet üzerinden araştırdı. Peki, Medipol Başakşehir Club Brugge maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Başakşehir, Club Brugge önünde tur arıyor.. Temsilcimiz 3-3'ün rövanşında yarın Belçika temsilcisini ağırlayacak Fatih Terim Stadı'nda saat 20:45'teki maçı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek. Karşılaşma A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu rövanş maçında yarın Belçika ekibi Club Brugge'u konuk edecek. Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma 20:45'te başlayacak. Deplasmanda oynanan ilk maçtan 3-3 gibi avantajlı bir skorla dönen Başakşehir'de hedef, bu avantajı koruyarak, Play-off turuna yükselmek.

BAŞAKŞEHİR'İN 11'İ 

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Attama, Epureanu, Clichy, Emre, Mahmut, Visca, Elia, Mossoro, Adebayor

Club Brugge: Horvath,- Engels, Palacios, Denswil, De Bock,- Mechele, Refaelov, Vormer, Nakamba,- Vossen, Dennis

BAŞAKŞEHİR NASIL TUR ATLAR?
İlk maçta 3-3 berabere kalan iki takımdan skor üstünlüğünü yakalayan taraf tur atlayacak. 0-0, 1-1, 2-2 gibi skorlarda ise Turuncu-lacivertli temsilcimiz turu geçen taraf olacakken, 3-3'lük skor maçı uzatmalara götürecek. 4-4 ve daha gollü beraberliklerde de turu geçen taraf Belçika temsilcisi Brugge olacak.

Haberin Devamı

BRUGGE LİGE İYİ BAŞLADI
Club Brugge, geçtiğimiz hafta sonunda başlayan Belçika Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptı. Lokeren deplasmanına konuk olan Brugge maçı 4-0 kazanmayı başardı. Mavi-siyahlı ekibin gollerini Denis (2), Mechele, ve Miric (k.k) attı.

HAKEM ROMANYA FUTBOL FEDERASYONU'NDAN
Medipol Başakşehir ile Club Brugge arasındaki karşılaşmayı Roman Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek. Istvan Kovacs'ın yardımcılıklarını Vasile Florin Marinescu ve Ovidiu Artene yaparken, karşılışmanın dördüncü hakemi Iulian Calin olacak.

"HERKES BİR ÜST TURA ÇIKMAK İSTİYOR"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile futbolcu Edin Visca UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşması öncesi 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda basın toplantısı düzenlediler.

Başakşehir’in yıldız oyuncusu Edin Visca bir üst tura çıkmayı çok istediklerini belirtirken şunları söyledi:

"Bu kulüpte herkes bir üst tura çıkmak istiyor. Tek hedefimiz bu. İdmanlarda takımın ne kadar istekli ve konsantre olduğunu gördüm. İlk maçta takımımız fiziksel olarak istediğimiz kapasitede değildi ama aradan 1 hafta geçti ve fiziksel olarak daha üst seviyedeyiz."

"YARIN GÖSTERECEK DAHA ÇOK POTANSİYELİMİZ VAR."

ilk maçtaki 3-3’lük skoru düşünmeden yarınki müsabakaya çıkmaları gerektiğini vurgulayan Visca "İlk maçtan güzel bir sonuç aldık. Herkes bunun bir avantaj olduğunu söylüyor. Ne olursa olsun yarınki maça 0-0 gibi başlamamız lazım. Karşımızda Avrupa’da deneyimli bir Brugge takımı var. Rakibimizin tecrübeli ve iyi oyuncuları mevcut. İlk maça iyi başlayamadık, ikinci yarı çok daha iyiydik ama o bizim gerçek potansiyelimiz değildi. Yarın gösterecek daha çok potansiyelimiz var." şeklinde konuştu.

Yeni transfer Eljero Elia’nın ilk idmandan itibaren kalitesini gösterdiğini belirten Visca, "Geçen sezon benim adıma ve Cengiz Ünder adına çok güzel geçti. Onun başarısından dolayı transferi gerçekleşti. Transferinden dolayı en çok mutlu olan insan benim. Artık yeni partnerim Elia. O da ilk antrenmandan itibaren kalitesini gösterdi. Kendisi uluslararası seviyede birçok maça çıkmış bir oyuncu. Bence ikimizin ortaklığı takıma olumlu yansıyacaktır." diye konuştu.

"YARINKİ MAÇIN TÜRK FUTBOLU VE KULÜBÜMÜZÜN GELİŞİMİ ADINA ÖNEMİNİ HERKES BİLİYOR."

Edin Visca’nın ardından açıklamalara başlayan Abdullah Avcı "İki ayaklı bir maçın ilkini geçen hafta oynadık. Saygı duyduğumuz, sistemi ve düzeni olan bir takım. Her sene Avrupa kupalarında mücadele ediyorlar. Geçen

sezon Şampiyonlar Ligi’nde gruplarda oynadılar. Rakibimiz, maçlara istekli girip, oyunun başında gol buluyor. İlk maçın analizini yaptık. İyi ve kötü yanlarımıza çalıştık. Kafamızda en ufak gri bir durum yok. İki sezondur Avrupa’da eleme oynuyoruz. Yarınki maçın Türk futbolu ve kulübümüzün gelişimi adına önemini herkes biliyor. Biz de bunun farkındayız. Yarın maçın her anını, teknik, taktik, akıl, cesaret ve coşku olarak doğru yaşayacağımızı düşünüyorum." dedi.

Yarınki müsabakaya iyi hazırlandıklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Rakibin 24 yaş ortalamasında olmasını, bizden daha fazla hazırlık süreci geçirmelerini, bizden çok koşmalarını, maçın oyunda kalma süresini düşünerek planlı, moralli ve zihinsel olarak hazırlandık. Bunun karşılığını alıp, Şampiyonlar Ligi play-off turuna kalmak ve öncelikle Şampiyonlar Ligi, olmazsa UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmek hedefimiz." diye konuştu.

Abdullah Avcı, Da Costa’nın henüz hazır olmadığını belirtirken Emre’nin ise oynayabilecek durumda olduğunu söyledi. Avcı "Bu sene kadroda değişim oldu ama ilk maçtaki 11 futbolcunun 9’u geçen seneki kadrodandı. Sezon başı stoper konusunda sıkıntı yaşadık ama Attamah gibi teknik adamın elini rahatlatabilecek oyuncu ile devam edeceğiz. Da Costa henüz hazır değil. Emre’nin ayağı iyi duruyor. Aksilik olmazsa yarın oynayacak." şeklinde konuştu.

"İLK MAÇTAKİ OYUNUN ÜSTÜNE KOYUP, SAHADA SONUCU ALMAK BİZİ MUTLU EDECEK"

Abdullah Avcı, kağıt üzerinde turu geçmek için avantajlı olduklarını belirtirken ilk maçta kazanmaları gereken bir oyun oynadıklarınıda belirtti.Abdullah Avcı, "Hiçbir takım, beraberliğe oynama gibi bir düşüncesi olamaz. Maçın içindeki hamleleri planladık. Maç 0-0 başlıyor. Bir duran top oyunu lehinize veya aleyhinize çevirebiliyor. Bireysel hataları yapmamak, en aza indirmek ve özellikle kazanmak istediğimiz bir maça çıkıyoruz. Öncelikle nasıl olursa olsun elemek istiyoruz. Bunun içinde kazanmak olursa daha da mutlu oluruz. Zihinsel olarak son derece iyiyiz. Deplasmanda 3-3’lük skorla döndük. Kazanamadık diye üzüldük ama performanstan memnunuz. İlk maçtaki oyunun üstüne koyup, sahada sonucu almak bizi mutlu edecek." değerlendirmesinde bulundu.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR’DE HAZIRLIKLAR TAMAM

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında yarın Belçika’nın Club Brugge takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda bulunan antrenman sahasında teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.

Isınma hareketleri ve koşuyla başlayan idmanın basına kapalı bölümünde ise Club Brugge maçının taktik çalışmasının yapıldığı bildirildi. Antrenmana sakatlıktan yeni çıkan Egemen Korkmaz ile sakatlığı süren Aurelien Chedjou katılmadı.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!