Mauro Icardi Galatasaray'da... Mauro Icardi kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Mauro Icardi Galatasarayda... Mauro Icardi kimdir, kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2022 13:41

Sarı-kırmızılılar, Fransız ekibi Paris Saint Germain'de forma yıldız futbolcu Mauro Icardi'yi kiralık olarak renklerine bağladı. Icardi, eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla birlikte özel uçakla İstanbul'a geldi. Bu gelişmenin ardından Mauro Icardi'nin kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Mauro Icardi kimdir? Mauro Icardi kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

Icardi, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Galatasaray ile resmi sözleşmeyi imzalayacak. Arjantinli futbolcu kariyerinde Paris Saint Germain dışında Sampdoria ve Inter'de forma giydi. İşte, Mauro Icardi hakkında bilgiler...

MAURO ICARDI KİMDİR?

Mauro Emanuel Icardi Rivero 19 Şubat 1993 tarihinde dünyaya geldi. Arjantin/Rosario’da doğan futbolcu, ailesinin iş durumu nedeniyle Atlas Okyanusu’ndaki İspanya toprakları olan Kanarya Adaları’na taşındı. Burada futbola başlayan Icardi, alt yaş kategorilerinde yakaladığı gol istatistikleri sayesinde 13-14 yaşında birçok kulübün radarına girdi. FC Barcelona altyapısı olan La Masia’nın yolunu tuttu.

14 yaşında Barcelona’ya katılan Icardi, Barcelona’nın genç yaş takımlarında forma giydi. 17 yaşında kiralık olarak Sampdoria’ya katıldı. Cenova kulübünde geçirdiği 6 aylık kiralık dönemde genç takımda forma giydi. 400.000 euro bedelle Sampdoria’nın oyuncusu oldu. 2012-13 sezonundan itibaren Sampdoria’nın A takımında görev aldı ve 33 maçta kaydettiği 11 golle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Icardi, 2013-14 sezonunun başında da 10 milyon avro karşılığında Inter’e transfer oldu. 2020 yılında ise Paris Saint Germain ile anlaşmaya vardı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!