Mauricio kimdir, kaç yaşındadır? Hangi mevkide oynuyor?

Güncelleme Tarihi:

Mauricio kimdir, kaç yaşındadır Hangi mevkide oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 21:48

Mauricio, son dönemlerde adının bazı Türk kulüpleriyle anılmasıyla birlikte sorgulanan futbolcular arasında yer aldı.  Futbola ülkesi Brezilya'da başlayan Mauricio, birçok takımın formasını giydi. Kariyerinin zirvesini Sporting Lizbon'da yaşayan defansif oyuncu, genç yaşıyla dikkat çekiyor. Peki, Mauricio kimdir, kaç yaşındadır? İşte, adı Türk takımlarıyla anılan futbolcu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Mauricio, transfer dönemi içerisinde futbolseverlerin araştırdığı isimler arasında yer aldı. Transfer döneminde Türk takımlarıyla adı anılmaya başlanan Mauricio, kariyeriyle merak edilmeye başlandı. Peki, Mauricio kimdir, kaç yaşındadır? İşte, detaylı bilgiler

MAURİCO KİMDİR?

20 Eylül 1988 tarihinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinde dünyaya gelmiştir. 1999 yılında Palmeiras Sao Paulo takımında amatör olarak futbola başlayan Mauricio, 2006 yılında Palmeiras A takımına yükselmiştir. Burada bir yıl zaman geçiren 1,85 boyundaki genç stoper, Clube de Regatas Brasil takımına kiralık olarak gönderilmiştir. 6 aylık kiralık döneminin ardından takımına geri dönen futbolcu, 2010 yılında bu kez Gremio takımına kiralık olarak gönderilmiştir.

2011 yılına kadar sırasıyla Portuguesa, EC Vitoria takımlarında forma giyen oyuncu, 2012 yılında bonservisi elinde bir şekilde Joinville takımının yolunu tutmuştur. Burada da 1 yıl geçiren oyuncu, yine serbest kalınca, bu kez Sport Recife takımına bonservissiz halde transfer olmuştur. 2013 yazında Sporting Lizbon’a 450 bin Euro bedelle transferi gerçekleşen oyuncu, iki yıllık deneyimi ardından bu kez kiralık olarak Lazio’nun yolunu tutmuştur. İtalyan kulübünün kiralık dönemi biten futbolcuyu transfer çalışmaları ise çok uzun sürmemiştir. 2015 Temmuz ayında Maurucio, mavi beyazlı formayı giymeyi Sporting Lizbon’a 2 milyon 650 bin Euro kazandırarak kabul etmiştir.

Haberin Devamı

Mauricio yeni takımında bir yıl forma giydikten sonra 2016 yılında Spartak Moskova’ya 500 bin Euro’ya kiralanmıştır. 2017 yazında Lazio’ya geri dönen futbolcunun adı, transfer iddialarıyla anılmaya devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!