Manisa potada Ayberk’i aldı

Güncelleme Tarihi:

Manisa potada Ayberk’i aldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2023 11:23

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, dış transferde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’ten pivot Ayberk Olmaz’la anlaştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe altyapısında yetişen 26 yaşındaki basketbolcu, yeşil-beyazlılarla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübümüz, 26 yaşındaki mili oyuncu Ayberk Olmaz'ı kadrosuna kattı.

Kulübümüz, Fenerbahçe altyapısından yetişmiş ve kariyeri boyunca TED Ankara Kolejliler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray, Afyon Belediye Spor, Bursaspor formaları giyen ve son olarak Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basketbol formasıyla mücadele eden Ayberk Olmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmzanın her iki taraf için hayırlı olmasını temenni ediyor Ayberk Olmaza yeşil-beyazlı formamız altında başarılı sezonlar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Dış transferde daha önce Berke Atar, Sinan Sağlam, Daron Russell, Dorukhan Engindeniz ve Ryan Luther, iç transferde ise Mustafa Baki Görür, Pako Cruz ve Berkay Sinirlioğlu ile anlaşan Manisa temsilcisinde başantrenörlük görevine Ahmet Kandemir getirilmişti.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!