Lyon, Marcelo için geliyor

Güncelleme Tarihi:

Lyon, Marcelo için geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 22:10

Lyon, Marcelo için Beşiktaş’tan randevu istedi. Yönetici Metin Albayrak, “Marcelo’yu almak isteyen en az 10 milyon Euro’yu gözden çıkarmalı” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ bir yandan üst düzey bir stoper ararken diğer yandan elindeki en iyi stoper olan Marcelo’ya da cazip teklifler geliyor. Siyah beyazlıların geride kalan sezonda UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finalde eşleştiği Lyon, Marcelo’ya talip oldu.  Fransız kulübü, Beşiktaş yönetiminden Brezilyalı stoper için randevu talebinde bulundu.  Beşiktaş Yönetim Kurulu Sözcüsü ve Futbol Altyapı, Yapılanma ve Scouting’den sorumlu Metin Albayrak, Lyon’un Marcelo’ya olan ilgisini doğrulayarak, “Başka telifler de var” diye konuştu.

RHODOLFO’YA ÜLKESİNDEN TEKLİF VAR

TÜM oyuncuların Avrupa, Çin ve Arap ülkelerinde piyasaları bulunduğunu belirten Metin Albayrak, “Şu anda Marcelo’yu Lyon ile birlikte bir çok kulüp istiyor. Önemli olan oyuncunun ne istediği ve kulübümüzün de ekonomik menfaatleridir. Menajerler aracılığıyla böyle bir teklif geldi. Marcelo için kulübümüz de bir fiyat belirledi. Marcelo’yu alacak kulüp, en az 10 milyon Euro’yu gözden çıkarmalı” dedi. Albayrak, Rhodolfo’ya da Brezilya’dan teklif geldiğini ve 3 milyon Euro bonservis ücreti belirlediklerini söyledi.

Haberin Devamı

OLMAZSA, 6 AY SONRA BEDAVAYA GELİRİM

BEŞiKTAŞ, uzun süredir renklarine bağlamak için çalıştığı Dinamo Kiev’in Hırvat stoperi Vida’nın, “Bonservisimi alamazsanız, 6 ay sonra bedavaya gelirim. Kiev mukavelemi uzatmak istiyor ama ben size gelmek istiyorum” dediği öğrenildi. 2018’de kontratı sona eren Vida için Ukrayna kulübü 9 milyon Euro istiyor.

ALTERNATİFLERİ HAZIR            

Başkan Fikret Orman ise Vida’yı sezon başı çalışmalarına yetiştirmek istiyor. Beşiktaş’ın alternatifleri arasında Kopenhag’ta oynayan İsveçli Erik Johansson, Barcelona’dan Vermaelen ve Manchester City’den Mangala da var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!