Lumberjack Golf Cup’ta şampiyonlar ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Lumberjack Golf Cup’ta şampiyonlar ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2022 07:00

FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğini üstlendiği, iş dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu turnuvaya 250 sporcu katıldı.

Haberin Devamı

Lumberjack Golf Cup, Cumhuriyet Bayramı haftasında 250 golf sporcusunu Kemer Country Golf Club’ta bir araya getirdi. FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğini üstlendiği, Demirören Holding Yönetim Kurulu ve Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Kıvanç Oktay gibi iş dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu turnuva 250 sporunun katılımıyla üç gün sürdü. Teksas Scramble formatında ikili takım halinde oynanan turnuvada, gross birinciliğini Kemal Veli ve Mehmet Kazan’ın takımı kazandı. Net takım birinciliğini kazanan isimler ise Ataşehir Golf Kulübü’nden Murat Karaduman ve Cüneyt Sapmaz oldu. Kazananlara kupalarını Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Revna Demirören ve Mahmut Ziylan verdi.

Haberin Devamı

JUNiOR GOLFÇÜLER SAHNEDEYDi

Turnuva kapsamında özel ödüller de sahiplerini buldu. ‘Kadınlar En Uzun Vuruş’u Evrim Çetin, ‘Erkekler En Uzun Vuruş Ödülü’nü ise Mert Kızılkaya aldı. ‘Bayrağa En Yakın Vuruş Ödülü’ne İhsan Kızılkaya adını yazdırırken, kadınlarda Çağla Metin kürsüye çıktı. Junior gross kategorisinde Can Marko Özdemir ve 9 çukur akademi oynayan Emin Zülfikari gross birinciliğini elde etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!