Leipzig Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Leipzig Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2023 10:17

Leipzig Bayern Münih maçı ile Bundesliga heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Almanya'da bu hafta 16. hafta mücadeleleri ile sahne Leipzig Bayern Münih mücadelesi ile açılacak. Bayern Münih karşısında Mart 2018'de aldığı galibiyetten bu yana Bundesliga'da oynanan sekiz maçı kazanamayan Leipzig, en üst ligde bir rakibine karşı sahip olduğu en uzun galibiyet hasretini yaşıyor. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Leipzig Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Leipzig, Marco Rose yönetiminde Bundesliga'da çıktığı 10 maçta 23 puan topladı. Bu dönemde ligde daha fazla puan kazanan bir takım bulunmuyor. Görev yaptığı son altı lig maçını kazanan Bayern Münih Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Bundesliga kariyerinde daha uzun bir galibiyet serisi yaşamadı.

Bu sezon Bundesliga'da 49 gol atan Bayern Münih, lig tarihinde 15'inci maçlar itibarıyla sadece 1976/77'de rekor kırdığı sezonun gerisinde kaldı. Bu sezon çıktığı 22 resmi maçta toplam 21 gole katkıda bulunan Bayern Münih orta sahası Jamal Musiala, kulüpteki ilk 78 karşılaşmasındaki sayısını yakaladı.

LEİPZİG BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Leipzig Bayern Münih maçı bu akşam saat 22:30'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 4 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!