"LeBron, Jordan'dan daha iyi" dedi, tartışma iyice alevlendi!

Güncelleme Tarihi:

LeBron, Jordandan daha iyi dedi, tartışma iyice alevlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 10:32

LeBron James'in tek başına Cleveland'ı finale taşıması, yine aynı soruyu akıllara getirdi. Michael Jordan'ın eski rakibi, LeBron'un daha iyi olduğunu söyledi!

Haberin Devamı

"Kral" James'in play-off’ta gösterdiği çılgın performans sonrası “Jordan mı, LeBron mu?” tartışmaları tekrardan alevlenirken, Jordan’ın NBA’deki en büyük rakibi Isiah Thomas da bu tartışmalara katıldı.

LeBron, Jordandan daha iyi dedi, tartışma iyice alevlendi

ESPN’e konuşan Thomas, “Kareem Abdul-Jabbar’a karşı oynayacak kadar şanslıydım. 60’larda bir kolej oyuncusu olduğum için neler yaptığını gördüm. Daha sonra 70 ve 80’li yıllarda lige nasıl hakim olduğunu gördüm. Kareem’e bakarsanız kelimenin tam anlamıyla 30 yıl süren bir hakimiyet kurduğunu görürsünüz. Michael Jordan’ın da lige katılımını gördüm. Onunla rekabet etme şansım da oldu ve o sadece 90’lı yıllarda 6 yıllık bir sürece hükmetti. Şimdi de LeBron James’in ne yaptığını ve vücudunun nasıl çalıştığına bakıyorum. Gördüğüm şey, LeBron’un tam bir basketbol oyuncusu olarak bu zamana hükmettiği. Bizim ligimizde Kareem Abdul-Jabbar ya da Bill Russell dışında bunu yapan birisi olduğunu görmedim” dedi.

(Eurohoops)

Haberin Devamı

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!