Kosova Türkiye milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Kosova Türkiye milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 16:28

Kosova Türkiye milli maçı ile heyecan seviyesi yüksek bir mücadele oynanacak. Karşılaşma öncesinde Milli Takım'da, Arda Turan krizi yaşandı ve sıcak gelişmeler meydana geldi. Kosova Türkiye maçı öncesinde sporseverler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacağını merak ediyorlar. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Kosova Türkiye milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Kosova Türkiye milli maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Kosova ile Türkiye, 11 Haziran Pazar günü Arnavutluk'un İşkodra şehrindeki Loro Boriçi Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TV 8 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ev sahibi Kosova, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 1 puanla 6. sırada yer alırken, 4. sırada bulunan Türkiye'nin ise 8 puanı bulunuyor.

Kosova-Türkiye maçını Çek hakem Zelinka yönetecek

A Milli Futbol Takımı'nın 11 Haziran Pazar günü Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu karşılaşmasını, Çekya Futbol Federasyonundan hakem Miroslav Zelinka yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Arnavutluk'un İşkodra şehrindeki Loro Boriçi Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak müsabakada Zelinka'nın yardımcılıklarını Ondrej Pelikan ve Jan Patak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Radek Prihoda olacak.

Haberin Devamı

Milliler, 11 Haziran Pazar günü 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Kosova ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı - Milli takım kariyerini sonlandıran Arda Turan ile özel izinli Serdar Gürler, aday kadrodan çıkarıldı - İdmanda sakatlanan Volkan Şen, çalışmayı yarıda bıraktı.

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 11 Haziran Pazar günü Arnavutluk'un İşkodra şehrinde Kosova ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Özel maçta deplasmanda Makedonya ile karşı karşıya gelen ay-yıldızlı ekip, Slovenya'nın Portoroz bölgesinde kampa girdi. Milliler, ilk çalışmasını Koper bölgesindeki Bonifika Stadı'nda yaptı.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde basına açık yapılan idmanda dünkü Makedonya müsabakasında forma giyen futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirildi. Diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından dar alanda çift kale maç oynadı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi. Milliler, Kosova müsabakasının hazırlıklarına yarın aynı yerde yapacağı idmanla devam edecek.

Arda Turan ve Serdar Gürler, kadrodan çıkarıldı

Milli takım kariyerini sonlandırdığını açıklayan Arda Turan ile özel izinli olan Serdar Gürler, aday kadrodan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Kosova ile oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme maçı için Slovenya'nın Portoroz kentinde kampa giren A Milli Takım'da Arda Turan ve Serdar Gürler aday kadrodan çıkarıldı." denildi.

Volkan Şen, sakatlandı

Millilerde sakatlanan Volkan Şen, idmanı yarıda bıraktı. Ay-yıldızlı ekibin yaptığı çift kale maçta Semih Kaya'nın müdahalesiyle sol ayağından sakatlanan Volkan'a milli takım sağlık ekibi müdahale etti. Ayağının üzerine basmakta zorlanan Volkan Şen, idmana devam edemedi. Ayağı sarılan Volkan, sahayı sekerek terk etti. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de yanına gittiği Volkan'a durumunu sordu.

Haberin Devamı

Kosova'nın aday kadrosu açıklandı

Türkiye maçının 23 kişilik kadrosunda Kasımpaşa'dan Shala ve Gençlerbirliği'nden Muriqi de yer aldı. Kosova A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Albert Bunjaki, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 11 Haziran'da Türkiye ile oynayacakları maçın aday kadrosunu açıkladı.

Kosova'nın başkenti Priştine'de basın toplantısı düzenleyen Bunjaki, Türkiye'nin yanı sıra Hırvatistan ve Ukrayna gibi güçlü takımların bulunduğu grubun, yeni bir takım olan Kosova için en iyi grup olduğunu söyledi. Türkiye maçının bugüne kadar oynadıkları maçlardan daha zor geçeceğini kaydeden Bunjaki, "Kosova'da değil, Arnavutluk'ta oynasak da her zaman taraftar desteğinin olduğunu ve olacağını düşünüyorum." dedi. Bunjaki'nin milli takıma davet ettiği 23 isim şöyle:

Haberin Devamı

Kaleciler: Samir Ujkani (Pisa), Adis Nurkovic (Travnik), Bledar Hajdini (Trepça 89)

Savunma: Alban Pnishi (Grasshoper CZ), Amir Rrahmani (NK Lokomativa), Avni Pepa (IBV), Mergim Vojvoda (Mouscron), Benjamin Kololli (Laussane), Fidan Aliti (Slaven Belupo), Lirim Kastrati (Roma)

Orta saha: Enis Alushi (Maccabi Haifa), Hekuran Kryeziu (Luzern), Herolind Shala (Kasımpaşa), Anel Rashkaj (AFC Eskilstuna), Besar Musolli (Kukesi), Bernard Berisha (Terek Grozny), Valon Berisha (Salzburg), Arber Zeneli (Hereenveen), Donis Avdiaj (Schalke 04), Milot Rashica (SBV Vittese)

Forvet: Besart Berisha (Melbourne Victory), Atdhe Nuhiu (Sheffield Wendesday), Vedat Muriqi (Gençlerbirliği)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!