Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda, şifreli mi İşte 11'ler ve canlı yayın bilgileri!

Güncelleme Tarihi:

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda, şifreli mi İşte 11ler ve canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2023 20:38

Kopenhag Galatasaray maçı canlı yayınla ekranlara geliyor. Kopenhag Galatasaray maçı, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda aynı puana sahip iki takımın üst tur mücadelesini ekrana getirecek. Maçı galibiyetle tamamlaması halinde son 16 Turuna katılım hakkı kazanacak olan temsilcimiz Galatasaray, İstanbul'da 2-2 berabere kaldığı rakibini, Danimarka'da mağlup etmenin yollarını arayacak. Gözler şimdi Kopenhag Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, tur avına çıkacak olan Sarı Kırmızılı ekibin karşılaşma öncesi son durumu ve 11 bilgileri

Haberin Devamı

Kopenhag Galatasaray maçı iki takımın tarihinde karşılaşacağı 4'üncü mücadele olacak. Birbirlerine karşı 1 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik istatistiğine sahip olan iki ekip, son karşılaşmalarından ise 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Peki, zorlu geçmesi beklenen Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın muhtemel 11'leri ve Sarı Kırmızılı temsilcimizden son haberler

İLK 11'LER

Kopenhag'ın 11'i: Grabara, Diks, Vavro, Ankersen, Lerager, Claesson, Goncalves, Jelert, Achouri, Elyounoussi, Falk.

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Boey, Davinson, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Tete, Kerem, Zaha, Icardi.

Yedekler: Günay, Jankat, Kerem Demirbay, Mertens, Ziyech, Nelsson, Sérgio, Barış, Kazımcan, Ndombele, Bakambu

Haberin Devamı

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? 

Şampiyonlar Ligi'nin 6'ncı ve son hafta mücadelesinde Kopenhag, temsilcimiz Galatasaray'ı konuk edecek. 12 Aralık Salı günü saat 23.00'da oynanacak mücadele, Exxen üzerinden canlı izlenebilecek.

SARI KIRMIZILILAR NASIL TURLAR?

Beşer puanlı ki takımın mücadelesinde Kopenhag averajla ikinci. Galatasaray’ın tur atlayabilmesi için Kopenhag’ı yenmesi şart. Cimbom 3 puan alırsa rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmadan adını son 16’ya yazdıracak. Sarı kırmızılılar puan kaybeder, M.United da Bayern karşısında kazanamazsa temsilcimiz yola Avrupa Ligi’nden devam edecek. G,Saray puan kaybeder Manchester da Bayern’i yenerse Avrupa’ya veda eden taraf sarı kırmızılılar olacak.

SANCHEZ-ZiYECH SAHADA OLACAK 

Bu maç öncesinde Galatasaray’da eksik yok. Alanya maçında sakatlanan Pendik ve Adana Demirspor ile Manchester United maçlarını kaçıran Sanchez bugün kadroda yerini alabilecek. Adana Demir maçında tedbiren oynatılmayan Ziyech de oynayabilecek.

12.4 MiLYON EURO’LUK MAÇ

G.Saray bugün kazanmayı başarırsa ayrıca 2.8 milyon Euro galibiyet primi alacak.. Son 16’ya çıkma ödülü olan 9.6 milyon Euro da eklendiğinde bugünkü maç 12.4 milyon Euro (Yaklaşık 387 milyon TL) değerinde. Toplam gelir ise 43.6 milyon Euro’ya (Yaklaşık 1.35 milyar TL) çıkacak.

Haberin Devamı

KAFİLEDE SÜRPRİZ YOK

Galatasaray, Kopenhag maçı kadrosunu açıkladı.

Sakatlıklarını atlatan ve takımla çalışan Davinson Sanchez ile Hakim Ziyech de deplasman kafilesinde yer aldı.

Galatasaray'ın Kopenhag maçı kamp kadrosu şöyle:

"Fernando Muslera, Angelino, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Günay Güvenç, Tete, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kazımcan Karataş, Tanguy Ndombele, Sacha Boey ve Cedric Bakambu."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!