Klay Thompson: “Kyrie Irving’den Kurtulduğum İçin Mutluyum”

Güncelleme Tarihi:

Klay Thompson: “Kyrie Irving’den Kurtulduğum İçin Mutluyum”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 09:51

Golden State Warriors’ın yıldız oyuncusu Klay Thompson, Cleveland Cavaliers serisinini oynuyor ama Kyrie Irving’i unutamıyor.

Haberin Devamı

Golden State Warriors, 2015’ten bu yana üst üste dördüncü kez NBA Finallerinde Cleveland Cavaliers ile karşı karşıya geliyor. Geçen sezona göre iki takım arasındaki en büyük fark, Cleveland ekibinin kadrosundaki Kyrie Irving eksikliği.

Bu sezonki seride Cavs karşısında 2-0 önde olan Golden State‘in yıldız oyuncusu Klay Thompson, son 3 yıldır (ilk Finalde Irving sakatlansa da) Irving’i en çok savunan Warriors’lıydı. Thompson, Final serisi oynanırken ligde savunurken en zorlandığı oyunculara dair bir soru aldı.

“Kimi savunmak en zor size net bir cevap veremem” dedi Thompson ve ekledi, “Ancak tabii ki artık Kyrie’yi durmadan kontrol etmekten kurtulduğum için çok memnunum, orası kesin. O’nu savunmak çok zor.”

“LeBron, Kobe, Harden, Westbrook, Lillard ve Kyrie olarak sayabilirim” isimleriyle cevap verdi Thompson ve devam etti, “Ligde çok fazla, çok büyük yetenekler var ve birçoğu işlerini farklı şekilde ancak aynı yüksek seviyede yapıyorlar. Sürekli üst düzey oynadıkları için herhangi bir akşam savunmacı olarak rahat bir gece geçiremiyorsunuz.”

Haberin Devamı

Irving’in Boston Celtics‘e takas edilmesinden herhalde en mutlu Klay Thompson olmuş. (EUROHOOPS)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

BAKMADAN GEÇME!