Kerem Ertan: "Göztepe’nin haklarını savunmak için hep beraber buradayız..."

Güncelleme Tarihi:

Kerem Ertan: Göztepe’nin haklarını savunmak için hep beraber buradayız...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2023 17:25

Trendyol 1.Lig ekibi Göztepe’de geçtiğimiz ay CEO’luk görevine getirilen Kerem Ertan, sarı-kırmızılı ekipteki plan ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ertan, İzmir temsilcisinin hedeflerini de anlattı.

Haberin Devamı

Göztepe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Kerem Ertan, Gürsel Aksel Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Yeni göreviyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ertan, Göztepe’de faaliyete geçirilecek olan projeleri anlattı.

Göztepe’nin haklarını savunmak için de burada olduklarını belirten Kerem Ertan, “Haksızlıklara karşı gereken tepkiyi bize yakışan şekilde göstermek için buradayız. Burada sessiz kalmayacağımızı özellikle söylemek istiyorum.” dedi.

GÖZTEPE CEO’SU KEREM ERTAN’IN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

“UMARIM 2017’DE OLDUĞU GİBİ GÖZTEPE’NİN SÜPER LİG’E ÇIKMASINI HEP BERABER KUTLARIZ”

Böylesine değerli bir kulüpte tekrar görev alma şansına eriştim. Bu kulübe çok inanıyorum. Ortaya bir vizyon konuldu. Bu kulübü hem Süper Lig’de hem de Avrupa Kupası dönemlerindeki gibi en iyi yerlere getireceğimize olan inancımdan bu görevi kabul ettim. Umarım 2017 yılında olduğu gibi Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasını hep beraber kutlarız ve inşallah kalıcı oluruz. Göztepe Spor Kulübü, İzmir’in en büyük sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi. Türkiye’de kaç tane 100 yaşına gelmiş ve ayakta kalabilmiş kurum var?  Buna bakmak bile gerçekten Göztepe’nin ne olduğunu anlamak ve hissetmek açısından çok değerli. Bu kulüp, 1 yıl sonra 100.yaşının hazırlıklarına başlayacak.

Haberin Devamı

“GÜRSEL AKSEL STADI’NI AKTİVİTELERLE DAHA YAŞAYAN BİR YER HALİNE GETİRECEĞİZ”

Bu stadyum, Göztepe açısından aslında geç kalmış bir armağandı. Stadyumla ilgili gelecek olursak şöyle düşünün: 12 aylığına bir ev kiralıyorsunuz ve evin içinde sadece 20 hafta oturuyorsunuz. Bunun sizin açınızdan bir mantığı var mı? Yani 52 haftalık kira ödüyorsunuz ve evin içinde 20 hafta oturuyorsunuz. Aslında stat böyle bir şey. Stat; elektriği, suyu, ısınması ve güvenliğiyle 365 gün yaşıyor. Stat, atıl bir şekilde kalıyor. Gürsel Aksel Stadı’nı daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz. Burayı sadece spor müsabakalarının oynandığı bir yer değil, aynı zamanda toplantıların ve kutlamaların da yapıldığı daha yaşayan bir yer haline getireceğiz. Bizim de stadımızda aynen bu tip aktiviteleri sağlayabileceğimiz mekanlar oluşturuyoruz ve bunların planlamalarını yapıyoruz. Wembley Stadyumu yapıldıktan sonra ben oraya 3-4 toplantıya gittim. Toplantının birinde 5 bin kişi vardı. Buraya da baktığınızda aslında Türkiye’nin en modern, kompakt ve bu tip aktivitelere olanak veren yapısı. Bunu kullanmamamızın hem şehir hem de kulüp açısından hiçbir mantığı yok. Burada bildiğiniz gibi 17 bin metrekare civarında kulüp ve İzmir ekonomisi açısından kiralanabilir alan var. Dolayısıyla bunların da bir an önce hayata geçmesi ve kente katkı sağlamak açısından da çalışmalarımız her seviyede devam ediyor. Umarım çok kısa bir süre sonra bundan da sonuç alıp burayı daha da yaşayan bir hale getireceğiz. Gerçekten şehrin çok değerli bir yerindeyiz. Burada maç günü dışında da daha fazla hareket göreceksiniz. Buraya gelenlerin, bu statta daha fazla vakit geçirmek isteyecekleri bir ortam için her türlü çalışmayı yapacağız.

Haberin Devamı

Kerem Ertan: Göztepe’nin haklarını savunmak için hep beraber buradayız...

“GÖZTEPE’NİN HAKLARINI SAVUNMAK İÇİN HEP BERABER BURADAYIZ”

Göztepe, Avrupa kupalarında ilk başarıyı kazanan 100 yıllık bir kulüp. Bu taraftar, bu kulübe en kötü zamanında bile sahip çıktı. Bu camianın ileri gelenleri imkanları ölçüsünde bu kulübe her daim destek oldu. Burası sadece futbol kulübü değil. Burada 2 bin kardeşimiz sadece olimpik branşlarda faaliyet gösteriyorlar. Dolayısıyla her platformda Göztepe’nin haklarını mantık dahilinde ve kendimize yakışan şekilde her platformda takip edeceğiz. Göztepe’nin haklarını savunmak için hep beraber buradayız. Haksızlıklara karşı gereken tepkiyi bize yakışan şekilde göstermek için buradayız. Burada sessiz kalmayacağımızı özellikle söylemek istiyorum. Bu kulübün, camianın ve taraftarın bir duruşu var. Bu duruşu bozmadan, gücümüzü de çok ciddi şekilde hissettirerek gereken her türlü girişimi yapacağız.

Haberin Devamı

“EMİNİM Kİ VAR HAKEMİNİN KENDİSİ BİLE ŞAŞIRMIŞTR”

Erzurum FK deplasmanına gitmiştik. Erzurum FK maçından 1 hafta önce Kocaelispor’la maç yapmıştık. Bizim Erzurum FK maçımızda VAR hakemi Kocaeli bölgesindendi. VAR hakemi açıklandığında emininim ki VAR hakeminin kendisi bile şaşırmıştır. Yani inanılır bir şey değil. Dolayısıyla biz bunları anlık olarak takip edeceğiz ve gerekli görüşmeleri yapacağız. Bize yakışan şekilde sessiz kalmayacağımızı bilin. Çünkü bu kulüp, büyüklüğü ve taraftarı itibariyle bu şekilde yaklaşım görmeye layık bir kulüp değil. Her platformda hakkımızı bize yakışan bir şekilde savunacağımıza emin olabilirsiniz.

Kerem Ertan: Göztepe’nin haklarını savunmak için hep beraber buradayız...

Haberin Devamı

“SPORT REPUBLİC, GERÇEKTEN GÖZTEPE İÇİN BİR ŞANS”

Sport Republic isimli uluslararası kuruluş gelip Göztepe’ye yatırım yaptı. Sport Republic, Avrupa’nın 6 büyük liginden 3’üne yatırım yapan ve işi sadece bu olan stratejik bir ortaktır. Bu, çok büyük bir organizasyon. Sport Republic, bildiğiniz üzere Southampton ve Valenciennes’in de sahibi. Gelişme potansiyeli gördükleri takıma yatırım yapıyorlar. Sport Republic, gerçekten Göztepe için bir şans. Ülke için önemli bir hamle. Bu yatırıma saygı duyup, sahip çıkmamız gerekiyor. Göztepe, mali olarak Türkiye’de en güçlü kulüplerden biri. Çünkü sermayesi güçlü olan iki tane hissedarımız var. Hem Sport Republic’e hem de Mehmet Sepil Bey’e teşekkür ediyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!