Kayserispor 1-2 Trabzonspor | Maçın özeti ve golleri

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor 1-2 Trabzonspor | Maçın özeti ve golleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2020 00:04

Süper Lig'in 34. ve son haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor'u Novak ve Sörloth'un golleriyle 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Kayserispor, Süper Lig'e veda ederken, Trabzonspor ise ligi ikinci sırada bitirdi.

Haberin Devamı

Süper Lig'in son haftasında Kayserispor ile Trabzonspor karşılaştı. 90 dakika boyunca yüksek bir temponun yaşandığı maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Trabzonspor 63. dakikada Filip Novak ile öne geçse de Kayserispor 86. dakikada penaltıdan Pedro Henrique ile beraberliği yakaladı.

90+6'da sahneye çıkan Sörloth attığı golle Trabzonspor'a 2-1'lik galibiyeti getirdi. Bu sonuçla Kayserispor, Süper Lig'e veda ederken, Trabzonspor ise ligi ikinci sırada bitirdi.

DAKİKA 3: Abdülkadir Ömür'ün sert şutunda top Lung'da kaldı.
DAKİKA 4: Abdülkadir Ömür'ün kullandığı serbest vuruşta Lung topu tek yumrukla uzaklaştırdı.
DAKİKA 7: Abdulkadir Parmak rakibine yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.
DAKİKA 12: Abdülkadir Ömür'ün ortasında Ekuban uygun durumda kötü bir vuruş yaptı.
DAKİKA 14: Ceza sahasına giren Henrique'nin içeri çevirdiği topu Kravets'ten önce karşılayan Campi tehlikeyi önledi.
DAKİKA 17: Trabzonspor atağında Campi'nin kafa vuruşunda top direkten döndü. Seken topta Kayseri savunması Ekuban'a gol şansı tanımadı.
DAKİKA 19: Kvrzic'in sağ kanattan yaptığı ortada Kravets etkili bir kafa vuruşu yapamadı.
DAKİKA 31: Abdülkadir Ömür ceza sahasına yaklaştıktan sonra vuruşunu yaptı ancak top yandan dışarı gitti.
DAKİKA 33: Abdulkadir Parmak'ın top kaybı sonrası topla buluşan Kravets ceza sahasına girip önünü boşalttı ancak Campi'den son anda kritik müdahale geldi.
DAKİKA 36: Kvrzic'in sağdan ortasında Trabzonspor kalecisi Uğurcan, Henrique'ye iki pozisyonda da gol izni vermedi.
DAKİKA 37: Hızlı gelişen Trabzonspor hücumunda Pereira'nın ortasında Sörloth'un kafa vuruşu kaleci Lung'da kaldı.
DAKİKA 44: Abülkadir Ömür'ün kullandığı serbest vuruşta Kayserispor savunması topu karşıladı. Sosa seken topa gelişine vurmak istedi ancak etkili bir vuruş yapamadı.
DAKİKA 45: Soldan ceza sahasına giren Pedro Henrique çaprazdan sol ayağıyla sert bir vuruş yaptı ancak Hüseyin Türkmen son anda topa ayak koydu.
DAKİKA 45: Trabzonspor ceza sahasında yaşanan karambolde Diego Angelo sert bir vuruş yaptı fakat Hüseyin Türkmen bir kez daha topa ayak koymayı başardı.
DAKİKA 51: Ndiaye'nin riskli geri pasında araya giren Kravets karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Kalecinin bacaklarının arasından geçen topu Hüseyin Türkmen son anda çizgiden çıkardı.
DAKİKA 63: Sörloth'un şutunda kaleci Lung'dan dönen topa çok sert vuran Filip Novak, Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.
DAKİKA 65: Guilherme'nin ara pasıyla soldan savunma arkasına sarkan Sörloth ceza sahasına girip kale sahasına pasını aktardı ancak Kayserispor savunması topu karşıladı ve Ekuban'a gol vuruşu fırsatı vermedi.
DAKİKA 83: Trabzonspor ceza sahasında yaşanan karambolde seken topa vurmak isteyen Djedje rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı gösterdi.
DAKİKA 86: Kayserispor'da kazanılan penaltıyı Pedro Henrique gole çevirdi ve durum 1-1 oldu.
DAKİKA 89: Kayserispor hücumunda ceza sahasında seken topu önünde bulan Ömer Uzun topu üstten dışarı yolladı.
DAKİKA 90+1: Kayserispor savunmasını eksik yakalayan Abdülkadir Ömür rakibinden sıyrılıp ceza sahasına girdi fakat pasını aktarmak isterken araya giren Campanharo, Sörloth'un gol vuruşu yapmasına izin vermedi.
DAKİKA 90+6: Trabzonspor rakip savunmayı eksik yakaladı. Sağdan ceza sahasına giren Pereira kale sahasındaki Sörloth'u gördü ve Norveçli yıldız uygun durumda topu ağlara yolladı: 1-2.

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

BAKMADAN GEÇME!