Kasımpaşa Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşa Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2018 10:40

Turuncu-lacivertli takım, Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta maçında bu akşam deplasmanda Kasımpaşa ile kaşılaşacak. Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, Kasımpaşa'ya konuk olacak. Peki Kasımpaşa Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Sezonun ilk haftasında Medipol Başakşehir, Trabzonspor'u evinde 2-0, Kasımpaşa da deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etmişti.Medipol Başakşehir'de Kasımpaşa maçı öncesinde üç eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte geçen sezondan cezaları süren Arda Turan ve Marcio Mossoro ile ameliyat edilen Alparslan Erdem, Kasımpaşa karşısında da forma giyemeyecek. Ayrıca, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İngiltere temsilcisi Burnley ile oynanan rövanş karşılaşmasında forma giyemeyen Eljero Elia'nın durumu maç günü netlik kazanacak.

Kasımpaşa ve Başakşehir, Süper Lig'de 16 kez karşı karşıya geldi. Başakşehir bu maçların 10'unda sahadan galip ayrıldı. Kasımpaşa'nın Başakşehir'i evinde ağırladığı hiçbir Süper Lig maçı berabere bitmedi. Başakşehir bu deplasmandan beş galibiyet çıkardı. Kasımpaşa geçtiğimiz sezon iç sahada oynadığı 17 maçın 16'sında rakiplerine gol atmayı başardı. Kasımpaşa'nın gol atamadığı tek takım Trabzonspor'du.

Haberin Devamı

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan maçlarda rakiplerine en fazla faul yapan iki takımdan biri Başakşehir'di. Ligin ilk haftasında Kasımpaşa ve Başakşehir'den daha fazla isabetli orta yapan tek takım Beşiktaş'tı. Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerinde Kasımpaşa'ya 14 kez rakip oldu ve bu maçların sadece üçünü kaybetti. Bu üç yenilgi de deplasmanda gelirken, Avcı'nın ekipleri bu üç karşılaşmada da rakip fileleri havalandıramadı. İlk haftada en fazla hava topu kazanan iki oyuncudan biri Mbaye Diagne'ydi. Mbaye Diagne'nin Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de attığı son üç gol de penaltı vuruşlarından geldi. Ligin ilk haftasında takım arkadaşlarına en fazla şut pası atan iki oyuncudan biri Edin Visca'ydı. Edin Visca'nın Süper Lig kariyerinde Karabükspor'un ardından en çok gol attığı takım Kasımpaşa.

Kasımpaşa Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Kasımpaşa Medipol Başakşehir maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!