Karagümrük Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Karagümrük Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2023 13:17

Karagümrük Ümraniyespor maçı ile iki ekip karşı karşıya geliyor. Bugüne kadar Ümraniyespor ile oynadığı lig maçlarının sadece birini kaybeden Fatih Karagümrük, bu mağlubiyeti rakibini konuk ettiği son karşılaşmada 1. Lig'de aldı. Bu sezon İstanbul takımlarının kendi aralarında oynadığı Süper Lig maçlarında en az puan toplayan ekip Ümraniyespor. Fatih Karagümrük ise şu ana kadar aldığı 10 puanın sadece 2'sini iç sahada hanesine yazdırabildi. Evindeki altı maçlık yenilmezlik serisi son karşılaşmada sona eren Fatih Karagümrük, bu sezon iç sahada üst üste iki mağlubiyet almadı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Karagümrük Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Ümraniyespor bu sezon Süper Lig'de hükmen galibiyetler çıkarıldığında deplasmanda topladığı puan ile iç sahada topladığı puan arasında pozitif anlamda en fazla fark olan takım konumunda. Bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü yiyen takım Fatih Karagümrük. Şu an ligde yer alan takımlar arasında bu şekilde Ümraniyespor'dan daha az gol kaydeden tek ekip ise İstanbulspor. Ümraniyespor bu sezon en fazla Süper Lig maçında açılış golünü yiyen takım. Fatih Karagümrük ise geride kalan süreçte oynanan maçların ilk 15 dakikalık bölümlerinde rakip fileleri en fazla havalandıran üç ekipten biri konumunda.

Fatih Karagümrük'ün Süper Lig'deki son golünü atan ve bu sezon beş gole ulaşan Magomed Ozdoev, kariyerinde sadece 2014/15 sezonunda Rubin Kazan formasıyla rakip fileleri daha fazla havalandırdı. Süper Lig'de attığı son dört golü penaltı noktasından kaydeden Fabio Borini, Fousseni Diabate'den bu yana bu şekilde beş gollük seri yakalayan ilk oyuncu olabilir.

Haberin Devamı

Bu sezon Süper Lig'de Umut Nayir'den daha fazla gol atan tek Türk oyuncu Cenk Tosun. Bu gollerin ilk yedisini iç sahada kaydeden Umut, son dört golünü deplasmanda rakip filelere gönderdi. Ümraniyespor orta sahası Antonio Mrsic bu sezon oyuna sonradan girdiği Süper Lig maçlarında en fazla gol atan isim konumunda. Ligde bir İstanbul takımı adına daha yüksek sayıya ulaşan son yabancı oyuncu Robin van Persie.

KARAGÜMRÜK ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Karagümrük Ümraniyespor maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!