Karabağ Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? GS hazırlık maçı yayın bilgileri!

Güncelleme Tarihi:

Karabağ Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak GS hazırlık maçı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2023 09:16

Karabağ Galatasaray maç saati ve yayıncı kuruluşu merak ediliyor. Mücadeleden elde edilen gelirler depremzedelere bağışlanacak. Okan Buruk yönetimindeki sarı kırmızılılar milli takım arasını değerlendirerek takımı hazır tutmanın planlaarını yapıyor. Karabağ Futbol Kulübünden yapılan açıklamada karşılaşma için 60 bin bilet satıldığı açıklandı. Karşılaşmayı takip etmek isteyen futbolseverler ise mücadelenin günü ve saatini merak ediyor. Peki Karabağ Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? GS maçı hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler...

Haberin Devamı

 Karabağ Galatasaray karşılaşmasına futbolseverler yoğun ilgi gösteriyor. Karabağ karşılaşması için Galatasaray hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen idman topla ısınmayla başladı. Sonrasında sarı kırmızılı oyuncular iki grup halinde 8’e iki pas çalışması yaptı. Galatasaray yarın saat 16.00’da yapacağı idmanla Karabağ karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayacak ve Azerbaycan’a seyahat edecek. Süper Lig’de zirvede bulunan sarı kırmızılılar son hafta Konya’ya mağlup olmuştu. Milli takım arasını değerlendirmek isteyen tecrübeli teknik adam Okan Buruk, takımını hazır tutmanın hesaplarını yapıyor. Peki Karabağ Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, hazırlık karşılaşmasının detayları…

Haberin Devamı

KARABAĞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Galatasaray’ın Karabağ’a konuk olacağı hazırlık mücadelesi 26 Mart Pazar günü saat 19:00’da oynanacak.

Galatasaray’ın resmi hesabından yapılan açıklamada Karabağ FK ile oynanacak karşılaşmasının tüm gelirlerinin depremzede vatandaşlara bağışlanacağı duyuruldu.

Karabağ Galatasaray karşılaşması Haber Global ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KARŞILAŞMAYA TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Karabağ taraftarları, Galatasaray mücadelesine yoğun ilgi gösteriyor. Karşılaşmanın bilet gelirleri, reklam gelirleri ve yayın gelirleri Kahramanmaraş depreminden sonra zarar gören depremzedelere bağışlanacak. Karabağ Galatasaray hazırlık maçı için toplam 60 bin bilet şimdiden satıldı.

Karabağ Futbol Kulübü Sözcüsü Gündüz Abbaszade yaptığı açıklamada “ Sadece bilet satışından elde edilen gelirler değil, reklam ve yayın gelirleri de depremzedelere bağışlanacak. Hepsini şeffaf biçimde açıklayacağız. Tüm gelirler, son kuruşuna kadar Türkiye'ye, deprem bölgesine gönderilecek.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!