Juventus Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Juventus Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2023 17:23

Avrupa Ligi Yarı Final mücadelesinde Juventus, Sevilla ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Allianz Stadyumunda karşı karşıya gelecek olan Juventus ve Sevilla, ilk turda avantajı cebinde tutmaya çaba gösterecek. Peki, heyecan dolu geçmesi beklenen Juventus Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Juventus Sevilla maçı, iki takım için de kritik bir öneme sahip olacak. Kariyerlerindeki 6'ncı karşılaşmalarını gerçekleştirecek olan iki ekip, galibiyet için tüm kozlarını sahaya sürecek. Peki, Juventus Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o detaylar

JUVENTUS SEVİLLA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İlk Tur mücadelesinde Juventus, Sevilla'yı konuk edecek. 11 Mayıs Perşembe günü saat 22.00'da TV 8,5 kanalından canlı izlenebilecek.

JUVENTUS ANALİZİ

Bir ara "15 puan silme" cezası alan ama sonradan bu cezası kaldırılan Juventus, İtalya Serie A'daki son 2 maçını kazandı ve Napoli'nin şampiyonluğunu ilan ettiği ligde 34 haftayı 66 puanla 2. sırada geçti.

Juve'de Mattia De Sciglio ve Gleison Bremer sakat.

Haberin Devamı

Di Sciglio'nun yokluğunda sağ kanatta Juan Cuadrado'yu izleyeceğiz.

Bremer'in yokluğunda da Danilo ile Alex Sandro'nun ortasında Leonardo Bonucci forma giyecek.

Angel Di Maria hücumda Dusan Vlahovic'e yardımcı olacak. Orta alanda "Fagioli, Locatelli & Rabiot" üçlüsünü göreceğiz.

SEVILLA ANALİZİ

Jose Luis Mendilibar yönetiminde çıktığı 7 lig (İspanya La Liga) maçında 16 puan (5G 1B 1M) toplayan Sevilla, İspanyol teknik adam önderliğinde Manchester United'ı da UEFA Avrupa Ligi dışına itmeyi başarmıştı.

Hafif sakatlıkları bulunan Lucas Ocampos, Fernando ve Erik Lamela deplasman kafilesinde yer aldı; İspanyol kaynaklar Ocampos ve Fernando'nun ilk 11'de maça başlayacağını öngörüyor.

Lamela kenarda bekleyecek, Ocampos'un tersinde Bryan Gil'i izleyeceğiz.

Fernando'nun orta alandaki partneri Nemanja Gudelj olacak.

Hücum merkezinde Youssef En-Nesyri ter dökecek. Eldivenleri büyük ihtimalle Bono giyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!