Josip İlicic kimdir, futbolu bırakıyor mu? Josip İlicic’in eşi merak konusu

Güncelleme Tarihi:

Josip İlicic kimdir, futbolu bırakıyor mu Josip İlicic’in eşi merak konusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2020 15:33

Bir süredir sakatlığı sebebiyle Atalanta'da forma giyemeyen Josip Ilicic’in aldatıldığı iddia edildi. Eşini başka biriyle yakaladığı iddia edilen Josip İlicic’in futbolu bırakacağı da bir diğer iddia. Peki, Josip İlicic kimdir, eşi kim?

Haberin Devamı

Atalanta takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Sloven millî futbolcu Josip İlicic, 29 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine 2007 yılında Bonifika kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Interblock, Maribor, Palermo, Fiorentina ve Atalanta kulüplerinde oynadı. Josip ile eşi Tina Polovina tanışma hikayesi 11 yıl öncesine dayanıyor. Beraberlikleri 2009 yılında başlayan çift, antrenman yaptıkları tesiste tanıştı. Josip İlicic gibi spor geçmişi bulunan Tina Polovina bir atlet. Çiftin Sofya-Victoria adında iki çocuğu var.

Josip İlicic futbolu bırakıyor mu?

İtalyan medyasındaki haberlerde, zamanı hala net olarak belirtilmese de, Ilicic'in ailesine sürpriz yapmak ve onlarla zaman geçirmek için Slovenya'ya gittiği ve orada eşini başka biriyle yakaladığı belirtildi. Bu haber gündeme bomba gibi düşerken, 32 yaşındaki oyuncunun depresyona girdiği ve futbolu bırakmak üzere olduğu belirtildi

 

BAKMADAN GEÇME!