Jesus Navas kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Jesus Navas kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 12:52

Jesus Navas, son dönemlerde adının transfer dedikodularına karışması nedeniyle merak edilmeye başlandı. 2016/2017 sezonu itibarriyle Manchester City forması giyen Jesus Navas, İspanya Milli Takımı'nda da forma giymektedir. Peki, Jesus Navas kimdir, kaç yaşındadır? İşte, ünlü futbolcu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Jesus Navas, adının transfer dedikodularına karışması nedeniyle futbolla ilgili birçok kişi tarafından sorgulanmaya başlandı. İspanya Milli Takımı'nda da forma giyen başarılı kanat oyuncusu, Manchester City'den sezon sonunda ayrılacak. Peki, Jesus Navas kimdir, kaç yaşında?

JESUS NAVAS KİMDİR?

21 Kasım 1985'de İspanya Los Palacios'da dünyaya gelen Jesus Navas, kariyerine Sevilla'nın altyapısında başlamıştır. 2003-04 sezonunda Sevilla'nın paf takımında 32 maça çıkan ve 3 gol atmayı başaran Navas, A takımın dikkatini çekmiştir. 2005 yılında A takımına yükselen Jesus Navas, beklentilerin ötesinde bir performans sergileyerek 2013 yılında Manchester City'nin dikkatini çekmiş ve o yıl transfer olmuştur. Manchester City ile 5 yıllık kontrat imzalayan Jesus Navas, 2016/2017 sezon sonunda 5 yıldır forma giydiği takımdan ayrılacak. Sağ kanat ve forvet mevkierinde forma giyen Navas, yeni sezonda yeni takımıyla sahada olacak.

BAKMADAN GEÇME!