İstanbulspor Galatasaray hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda? Canlı yayın olacak mı? İşte son durum

Güncelleme Tarihi:

İstanbulspor Galatasaray hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda Canlı yayın olacak mı İşte son durum
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2023 10:32

Galatasaray bugün İstanbulspor ile bir hazırlık maçı oynacak. İstanbulspor ve Galatasaray hazırlık maçında iki Süper Lig ekibi karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın fikstüründe 24. hafta mücadelesi Gaziantep FK ile bulunuyordu. Fakat yaşanan büyük deprem felaketinin ardından Gaziantep FK Kulübü Süper Lig'den çekildi. Peki İstanbulspor Galatasaray hazırlık maçı canlı olarak yayınlanacak mı? İşte maç öncesi notlar

Haberin Devamı

Galatasaray BAY geçeceği bu haftada Adana Demirspor, Eyüpspor ve İstanbulspor'un katılacağı bir turnuvaya katılmayı planlıyordu ancak turnuva iptal edildi. Ayrıca bu hafta sonunu BAY geçecek Adana Demirspor'la maç yapması beklenen sarı kırmızıların İstanbulspor ile hazırlık maçı oynayacağı bilgilendirildi. Ayrıca bu karşılaşma taraftara kapalı olarak oynanacak.

İstanbulspor Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayın olacak mı?

İstanbulspor ve Galatasaray arasında oynanacak hazırlık mücadelesi ile ilgili canlı yayın bilgisi bulunmuyor. İki kulübünde canlı yayın hakkında bilgi vermediği ve şuan için canlı yayın olmadığı görülüyor. Konu hakkında gelişme yaşandığında detaylar haberimizde olacak.

BAKMADAN GEÇME!