İstanbul Basketbol Acil Ligi başladı

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Basketbol Acil Ligi başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 15:56

Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD), Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortak organizasyonu ile ilk kez bir meslek grubunun resmi basketbol ligi kuruldu.

Haberin Devamı

TATD İstanbul Basketbol Acil Ligi (BAL) ismiyle tanımlanan ligde, ilk maçlar 17 Kasım Cumartesi günü Kadıköy’deki Caferağa Spor Salonu'nda oynandı. Pharmactive’in sponsorlarından biri olduğu TATD İstanbul Basketbol Ligi’nde birbirinden çekişmeli maçlar oynandı.

Maçları İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başta olmak üzere birçok basketbolsever, salondan takip etti. Organizasyon hakkında bilgi veren TATD Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Serkan Emre Eroğlu, “15 Acil Tıp Kliniği/Ana Bilim dalı takımı, 7 ay boyunca karşılaşacak. 

Lig usulü oynanacak karşılaşmaların tamamlanmasından sonra, play-off maçları oynanacak. Play-off etabının kazananı, şampiyonluk kupasının sahibi olacak” dedi. 

Törüner: "İlklerin yanında yer aldığımız için heyecanlı ve mutluyuz"

Haberin Devamı

Pharmactive Yurtiçi Pazarlar Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Veysel Törüner, Türkiye'de ilk kez bir meslek grubu için düzenlenen basketbol ligine sponsor oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Törüner, "Pharmactive olarak, sağlıklı yaşamın en önemli unsurlarından biri olan spor faaliyetlerini desteklemenin yanında sağlık alanının en önemli yapıtaşı olan hekimlerimizin yer aldığı bir organizasyonda aynı heyecanı paylaşıyor olmak bizleri ayrıca mutlu etmekte. Önümüzdeki ilkbahar sonuna kadar devam edecek bu organizasyon, doktorlarımız için de oldukça keyifli geçmesini ümit ediyoruz. Doktorlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Basketbol Acil Ligi başladı

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!