Inter Manchester City maçı ne zaman oynanacak? İstanbul'da Şampiyonlar Ligi Finali için nefesler tutuldu

Güncelleme Tarihi:

Inter Manchester City maçı ne zaman oynanacak İstanbulda Şampiyonlar Ligi Finali için nefesler tutuldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2023 16:01

Inter Manchester City maçı ile İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finali için heyecan başladı. Manchester City, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Real Madrid'i rövanşta 4-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi finalinde Inter'in rakibi oldu. Haziran ayında oynanması planlanan final maçının günü ve yeri merak konusu oldu. Dünyadan dev finalini seyretmeye gelecek olan sporseverler Şampiyonlar Ligi final maçının tarihine odaklandı. İşte konu hakkında ayrıntılar...

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi final maçının ne zaman ve nerede oynanacağı Haziran ayına girilmesiyle birlikte gündeme geldi. 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid kozlarını paylaştı. Manchester City, Real Madrid'i rövanşta 4-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi finalinde Inter'in rakibi oldu. Dünyanın heyecanla takip edeceği Inter-Manchester City Şampiyonlar Ligi final maçı İstanbul'da oynanacak. Maç sonucuyla final maçı bilet fiyatları da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede ve hangi stadyumda? İşte, Şampiyonlar Ligi Inter-Manchester City final maçı tarihi ve ayrıntılar.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi final karşılaşması 10 Haziran 2023 Pazar günü saat 22:00’de başlayacak.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL MAÇI HANGİ STADYUMDA?

Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter ile Manchester City, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ BİLET FİYATLARI NE KADAR?

BİLET FİYATLARI

Şampiyonlar Ligi bilet fiyatları:

Kategori 4: 70 Euro
Kategori 3: 180 Euro
Kategori 2: 490 Euro
Kategori 1: 690 Euro

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!