Hollanda Milli Takımı’na Türkiye’den 4 futbolcu

Güncelleme Tarihi:

Hollanda Milli Takımı’na Türkiye’den 4 futbolcu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 09:44

Hollanda Milli Takımı’nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde, 31 Ağustos’ta deplasmanda Fransa ve 3 Eylül’de sahasında Bulgaristan’la oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Haberin Devamı

TEKNİK direktör Dick Advocaat tarafından belirlenen aday kadroya, Beşiktaş’tan Ryan Babel ile Jeremain Lens, Fenerbahçe’den Robin van Persie ve Medipol Başakşehir’den Eljero Elia da çağrıldı.
Sarı-lacivertli ekipte 3. sezonunu geçiren Van Persie, Çekya ile Ekim 2015’te oynanan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçının ardından ilk kez milli takıma davet edildi.
Galatasaray’la yollarını ayırdıktan sonra Fransız ekibi Nice ile anlaşan Wesley Sneijder da kadroda kendisine yer buldu.

Hollanda Milli Takımı’na Türkiye’den 4 futbolcu

Hollanda Milli Takımı’nın kadrosunda bulunan isimler şöyle:
Kaleci: Jasper Cillessen (Barcelona), Maarten Stekelenburg (Everton), Jeroen Zoet (PSV)
Savunma: Nathan Ake (Bournemouth), Daley Blind (Manchester United), Wesley Hoedt (Lazio), Matthijs de Ligt (Ajax), Bruno Martins Indi (Stoke City), Karim Rekik (Hertha Berlin), Kenny Tete (Olympique Lyon), Joel Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio)
Orta saha: Donny van de Beek (Ajax), Marco van Ginkel (PSV), Davy Klaassen (Everton), Davy Pröpper (Brighton), Wesley Sneijder (Nice), Kevin Strootman (Roma), Jens Toornstra (Feyenoord), Tonny Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Liverpool)
Forvet: Ryan Babel (Besiktaş), Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting Lizbon), Eljero Elia (Medipol Basakşehir), Vincent Janssen (Tottenham), Jeremain Lens (Besiktaş), Jürgen Locadia (PSV), Robin van Persie (Fenerbahçe), Quincy Promes (Spartak Moskova), Arjen Robben (Bayern Münih)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!