Hırvatistan lider turladı

Güncelleme Tarihi:

Hırvatistan lider turladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2018 17:57

2018 Dünya Kupası D Grubu'nda İzlanda ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. Mücadele 2-1 Hırvatistan üstünlüğüyle son buldu. Hırvatlar 532te Milan Badelj ve 90'da Ivan Perisic'in golüyle 3 puanın sahibi oldu. 76. dakikada Gylfi Sigurdsson'un penaltı golü sonucu etkilemedi. Arjantin ikinci turda C Grubu lideri Fransa ile karşılaşacak. İzlanda'yı yenerek namağlup gruptan çıkan Hırvatistan ise Danimarka ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

2018 FIFA Dünya Kupası D Grubu son hafta mücadelesinde Hırvatistan, İzlanda'yı 2-1 yenerek 3'te 3 yaptı ve lider olarak son 16'ya yükseldi. İzlanda ise bu sonuçla birlikte bir puanda kaldı ve turnuvaya veda etti. Hırvatistan'ın son 16 turundaki rakibi, C Grubu'nu ikinci sırada noktalayan Danimarka oldu.

STAT: Rostov

HAKEMLER: Mateu Lahoz, Pau Cebrian, Roberto Diaz

İZLANDA: Halldorsson, Saevarsson, Ingason, Ragnar Sigurdsson (Dk. 71 Sigurdarson), Magnusson, Bjarnason (Dk. 90 Traustason), Gunnarsson, Gudmundsson, Hallfredsson, Gylfi Sigurdsson, Finnbogason (Dk. 85 Gudmundsson)

HIRVATİSTAN: Kalinic, Pivaric, Caleta-Car, Corluka, Jedvaj, Badelj, Modric (Dk. 65 Bradaric), Pjaca (Dk. 70 Lovren), Kovacic (Dk. 81 Rakitic), Perisic, Kramaric

GOLLER: Dk. 76 (P) Sigurdsson (İzlanda) - Dk. 53 Badelj, Dk. 90+1 Perisic (Hırvatistan)

Haberin Devamı

SARI KARTLAR: Hallfredsson, Finnbogason, Saeversson (İzlanda) - Pjaca, Jedjav (Hırvatistan)

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

MAÇTAN DAKİKALAR

53'üncü dakikada Modric'in pasını kontrol eden Badelj, yaptığı vuruş ile fileleri sarstı: 0-1.

76'ncı dakikada Hırvatistan ceza sahası içerisinde meşin yuvarlak Lovren'in eline temas etti ve hakem Lahoz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Sigurdsson kaleci ile topu ayrı köşelere yolladı ve skoru eşitledi: 1-1.

90+1'inci dakikada Badelj'in ara pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Perisic, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-2.

Karşılaşma Hırvatistan'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!