Günün En Çok Oynanan Maçları (23 Şubat 2024)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (23 Şubat 2024)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2024 13:26

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Haberin Devamı

İlandır

Samsunspor – Rizespor: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Samsunspor – Rizespor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %16’sı  karşılaşmada Samsunspor’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Ev Sahibi 1.5 Üst

Alt grupta yer alıp iç sahada aldığı başarılı sonuçlarla düşme hattından kurtulan Samsunspor, Gaziantep FK deplasmanında 90+2'de Satka'nın attığı golle 1 puan almasını bilmişti... Çaykur Rizespor ise son 4 maçı galibiyetsiz geçti, son 2 deplasmanda gol de atamadı. İç sahaya kıyasla, deplasmanda oldukça zorlanıyor. Samsun deplasmanına da Emirhan Topçu, Jonjo Shelvey ve Muammer Sarıkaya olmadan gittiler. 3 oyuncu da 1-0 öne geçip 3-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçında gördükleri kartlarla cezalı duruma düşmüştü... İç sahada Samsunspor'a güveniyorum. Son 4 maçın 3'ünü 2'şer gol atarak kazandılar. Aynı tarife gelebilir.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (23 Şubat 2024)

Leverkusen – Mainz 05: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından B.Leverkusen – Mainz 05 mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %31’i karşılaşmada B.Leverkusen’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

Bundesliga'da yoluna kayıpsız devam eden Bayer Leverkusen zirvede yer alırken yakın takipçisiyle 8 puanlık farkını korumaya devam ediyor. Tecrübeli hoca Xabi Alonso’nun öğrencileri formda futbolu ve şampiyonluk yolunda taraftarı önünde baskılı başlayacaklardır. Mainz ise yeni hoca Henriksen önderliğinde geçen hafta sonu çıktıkları Augsburg karşısında 1-0 kazanarak 11 hafta sonra galibiyet hasretine son verdi. Ligde kalma mücadelesi için direnen konuk ekip deplasmanlarda sergiledikleri kötü futbollarıyla bu karşılaşmada güçlü rakibine karşı işleri kolay olmayacak. Kadro olarak kaliteli bir takıma sahip olan Bayer Leverkusen tempolu futbolla başlayarak ilk devreyi önde kapatır.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (23 Şubat 2024)

Metz – Lyon: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Metz – Lyon mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %62’si karşılaşmada Lyon’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Yusuf Kenan Çalık’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

Ligue 1'in en düşük formuna sahip olan Metz son 9 maçta sadece bir puan alabildi. Jallow ve Ndoram'ın sakatlığı var. Son maçta sakatlanarak çıkan Lemkel Ze'nin durumu ise belirsiz. Lyon ise devre arasında yaptığı transferlerle adeta metamorfoza uğradı. Son 3 maçını kazanan ve kalesinde sadece 1 gol gören Lyon'da Lepenant, Henrique ve Lovren'in durumu belirsiz. O'Brien'ın cezası sona erdi. Tolisso kadroda olacak ancak ilk 11 başlaması kesin değil. Tagliafico da cezalı. İki takımı kıyaslarsak Lyon galibiyete daha yakın taraf.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları (23 Şubat 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!