Göztepe Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Göztepe Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2023 10:48

Göztepe Eyüpspor maçı ile iki ekip 16. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Eyüpspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, rakibini mağlup ederek zirveyle arasındaki puan farkını azaltmak istiyor. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Göztepe Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Göztepe, yarın Eyüpspor’la karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele Gürsel Aksel Stadyumu’nda saat 20.00'de başlayacak. Müsabaka öncesinde Göztepe, 29 puanla 3. sırada yer alırken, konuk ekip Eyüpspor ise 39 puanla 1. sırada bulunuyor. Bulgar teknik adam Stanimir Stoilov’un takımın başına geçmesiyle ligde 3’te 3 yapan sarı-kırmızılılar, Eyüpspor’u mağlup ederek hem galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı hedeflerken hem de zirveyle arasındaki puan farkını azaltmak istiyor. İzmir temsilcisinde golcü Diouf ve orta saha oyuncusu Palmer dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Ligde 29 puanla 3'üncü sırada yer alan Göztepe, Bulgar Teknik Direktör Stanimir Stoilov yönetiminde 4 resmi maçını da gol yemeden kazandı. Tuzlaspor, Giresunspor ve Gençlerbirliği galibiyetleriyle tırmanışa geçen sarı-kırmızılılar Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1461 Trabzon'u sahasında 3-0 mağlup etti. Göz-Göz geride kalan 15 maçta sadece 8 gol yedi ve ligin en iyi defans performansı gösteren takımı oldu. Topladığı 39 puanla zirveye kurulan Eyüpspor ise golcü kimliği ile dikkat çekti. Oynadığı 15 maçta 13 galibiyet alarak tam 42 kez rakip ağları havalandıran Eyüpspor en çok gol atan takım oldu. Geçen sezon Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan maçta Göztepe, Eyüpspor'u 1-0 yenmeyi başardı. Stoilov, taraftarın desteği ile bir galibiyet daha alacaklarına inandığını ve takımına çok güvendiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı Antalya bölgesinden Ömer Faruk Turtay yönetecek. Turtay’ın yardımcılıklarını Nurettin Dinçer Demir ve Abdülhamit Söyler yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yunus Dursun olacak.

1'inci Lig'de son üç maçında Tuzlaspor'u 2-0, Giresunspor ve Gençlerbirliği'ni (D) 3-0 yenerek Süper Lig yarışında iddialı konuma gelen Göztepe yarın ertelenen 16'ncı hafta müsabakasında lider Eyüpspor'u ağırlayacak. Gürsel Aksel Stadı'nda Ömer Faruk Turtay'ın düdük çalacağı karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Ev sahibi Göztepe'de tedavileri devam eden orta saha Romal Palmer ile golcü Mame Diouf büyük olasılıkla Eyüpspor'a karşı forma giyemeyecek. Karşılaşmanın biletleri mobil uygulaması kullanan taraftarlar için 522, 432, 252, 189, 72 ve 63 TL'den satışa çıkarken, genel fiyatlar ise 580, 480, 280, 210, 80 ve 59 TL olarak belirlendi.

Haberin Devamı

GÖZTEPE EYÜPSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Göztepe Eyüpspor maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports ve TRT Spor kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!