Gaziantepli öğretmenlerden voleybol gösterisi

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepli öğretmenlerden voleybol gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 23:46

Gaziantep’te, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde görev yapan öğretmenlerden kurulu takımların mücadele ettiği özel karşılaşmayı 3-1’lik skorla Şehitkamil kazandı.

Haberin Devamı

Gaziantep'te, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Öğretmenler Günü voleybol karşılaşması, Talat Özkarslı Spor Salonu'nda oynandı.

Gaziantep'teki Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde görevli öğretmenlerden oluşan takımlar arasında düzenlenen karşılaşmayı, Şehitkamil 3-1 kazandı.

Yüzlerce voleybolseverin ilgiyle izlediği karşılaşmayı, Gaziantep Milli Eğitim İl Müdürü Cengiz Mete, Voleybol İl Temsilcisi Behzat Şençay, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de takip etti.

Karşılaşma sonrası şampiyon takıma kupasını takdim eden Behzat Şençay, "24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen bu organizasyonda emeği geçen tüm kurumlara ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğretmenler Günü'nü bu vesileyle kutlar, kutsal bir görev yapan tüm öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

 

Haberin Devamı

Gaziantepli öğretmenlerden voleybol gösterisi

BAKMADAN GEÇME!