Gaziantep FK 0-0 Antalyaspor (Maçın özeti)

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep FK 0-0 Antalyaspor (Maçın özeti)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2021 11:53

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantep FK ile Antalyaspor 0-0 berabere kaldı. Akdeniz ekibinin yenilmezlik serisi 10 maça çıktı.

Haberin Devamı

Gaziantep FK ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında karşı karşıya geldi. Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadele başladığı gibi 0-0 sonuçlandı.

Antalyaspor'da Dever Orgill, 57. dakikada Günay ile çarpışarak sakatlandı ve oyundan çıktı. Orgill ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Antalyaspor'un 82. dakikada Gökdeniz ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

Antalyaspor'un yenilmezlik serisi 10 maça çıkarken Akdeniz ekibinin son 4 maçı ise beraberlikle bitti.

Bu sonucun ardından Gaziantep FK 39, Antalyaspor ise 33 puana yükseldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

19. dakikada savunmanın arkasına atılan konuk ekip topuna sahip olan Orgill'in ceza sahasına girdikten sonra yaptığı şutu, kaleci Günay Güvenç kontrol etti.

36. dakikada savunmanın arkasına atılan topu takip eden Gaziantep kalecisi Günay Güvenç, ceza sahası dışında 2 rakibiyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kafayla topu uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

40. dakikada Antalya ekibi, gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına atılan topu alan Orgill, ceza sahasına girer girmez kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun şutu, sol kale direğinin dibinden auta çıktı.

45. dakikada, sağ kanattan Oğuz Ceylan'ın ortasını iyi takip eden Djilobodji'nin kafa vuruşunda top, kaleci Boffin'in sağından ağlarla buluştu ancak gol, ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

53. dakikada Orgill'in karşı karşıya kaldığı pozisyonda Gaziantep kalecisi Günay Güvenç, topun sahibi oldu. Bu pozisyonda Günay Güvenç ile çarpışarak sakatlanan Orgill, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

62. dakikada Gaziantep, Kenan Özer ile gole yaklaştı. Ceza sahası dışından Maxim'in gönderdiği topla ceza sahasında kaleyi sağdan gören pozisyonda buluşan Kenan Özer'in vuruşu, kalenin üst direğinden az farkla auta gitti.

65. dakikada kaleci Boffin'in hatalı pasında boş kaleyi cepheden gören pozisyonda Mirallas, topla buluştu. Bu oyuncunun ceza sahasına girer girmez çektiği şutunu, savunmadan yetişen Veysel Sarı kornere gönderdi.

Kalan dakikalarında önemli pozisyonun olmadığı karşılaşma, golsüz tamamlandı.

Haberin Devamı

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!