Galatasaray’ın yeni transferi Vincent Bayındır kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray’ın yeni transferi Vincent Bayındır kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2024 16:29

Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı. RB Leipzig forması giyen genç futbolcu Vincent Bayındır sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarlar da “Vincent Bayındır kimdir, kaç yaşında?” sorusu ile ilgili araştırmalara başladı. Peki, Vincent Bayındır hangi mevkide oynuyor?

Haberin Devamı

Galatasaray’ın yeni transferi Vincent Bayındır’dan sosyal medya paylaşımı geldi. Galatasaray, RB Leipzig forması giyen genç futbolcu Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı. Formayı giyen Bayındır, sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

VİNCENT BAYINDIR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Vincent Bayındır 17 yaşında sağ bek mevkiinde forma giyiyor.  27 aralık 2006'da Almanya'da dünyaya geldi. Türk asıllı Alman futbolcudur.  Leipzig u19 takımında oynayan aris bayındır isminde bir de ikizi var. RB Leipzig forması giyen genç oyuncu Galatasaray'a transfer oldu.

"GALATASARAY İÇİN OYNAYACAĞIMI DUYURMAKTAN MİNNETTARIM"

Bayındır paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"RB Leipzig'e veda etmek ve aynı zamanda teşekkür etmek istiyorum. Burada çok şey öğrendim ve kendimi geliştirdim. Öğrendiklerim için çok minnettarım. Hayatta her zaman karşılaşılan engeller vardır, ancak önemli olan bu engelleri aşmak ve sahip olunan her fırsatı değerlendirmektir. Galatasaray için oynayacağımı duyurmaktan son derece mutlu ve minnettarım."

BAKMADAN GEÇME!