Galatasaray'da flaş transfer operasyonu! Sinan ve Feghouli...

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda flaş transfer operasyonu Sinan ve Feghouli...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 00:03

Her şey Benfica’nın Sinan’ı istemesiyle başladı. G.Saray 2.5 milyon Euro’luk teklifi reddedip 5 milyon istedi. Sinan gitmek istediğini söyleyince, sağ kanat için Feghouli alternatifi bulundu. Westh Ham’a 5 milyon önerildi. Şimdi Portekiz’den gelecek yeni teklif bekleniyor.

Haberin Devamı

Sinan Gümüş, “Benfica’ya gitmek istiyorum” dedi, G.Saray Feghouli için harekeye geçti. Sofiane Feghouli, Sinan Gümüş’ün “Transferime izin verin” girişimi sonrasında Galatasaray’ın listesine girdi ve Cezayirli futbolcu için ilk teklif yapıldı. İşte Sinan Gümüş-Feghouli hattında yaşananlar ve yeni planların perde arkası..

Daha önce de Sinan’ı isteyen Benfica Kulübü, 1 hafta önce Galatasaray’a 2.5 milyon Euro’luk teklif yaptı. Bunu düşük bulan sarı kırmızılılar 5 milyon Euro isterken, devreye Sinan girdi. Sezon sonunda teklifleri değerlendirmek istediğini belirtip ayrılığı gündemine alan genç oyuncu, yönetime “Transferime izin verin” ricasında bulundu.

Sinan’ın aklının Benfica’da olduğunu gören sarı kırmızılı yönetim, Portekiz kulübünün yeni teklif vermesini beklerken, sağ kanatta doğacak boşluğu gidermek için de harekete geçti. Sofiane Feghouli ismi Galatasaray’ın transfer listesine böyle girdi. Sportif direktör Cenk Ergün, West Ham ile temas kurdu. İngiliz ekibine Feghouli için 4.5 milyon Euro’luk teklif yapıldı. İngilizlerden yanıt geldikten sonra Cezayirli oyuncunun kendisiyle de görüşülecek.

Haberin Devamı

Bütün bu gelişmeler sonrası Galatasaray planını, Sinan’dan elde edilecek bonservis gelirini Feghouli’nin kulübü West Ham’a vermek olarak belirlendi. Cezayirli oyuncunun transfer şartları uygun olursa Galatasaray Feghouli’yi alacak. Benfica, Sinan için 5 milyon Euro civarına kadar yükselmezse ve Sinan başka bir kulübe gitmezse 3. forvet alternatifi olarak kadroda tutulacak.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!