Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman? O tarihte yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda başkanlık seçimi ne zaman O tarihte yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2022 16:38

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yaklaşan genel kurul öncesinde basın toplantısı düzenledi. Yapılacak seçimde aday olmayacağını söyleyen Elmas, "Nisan ayındaki seçimde aday olmayacağımı açıklamıştım. Haziran ayında yapılacak olan seçimde de aday olmayacağımı açıklıyorum'' dedi. Peki, Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman?

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, kulübün yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. İşte, "Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman?" sorusunun yanıtı...

SEÇİM NE ZAMAN?

Galatasaray'da 11 Haziran'daki olağanüstü seçimli genel kurula gidecek.

3 ADAY VAR

Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ve Nisan’da gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü seçim genel kurulu mahkemeye başvurarak iptal ettiren kulüp üyesi Fırat Develioğlu başkan adaylığını duyurmuştu.

ADAY OLMAYACAK

Başvuruların 20 Mayıs’a kadar süreceği seçim takviminde sarı-kırmızılılar 11 Haziran’da yeni başkanını ve yönetim kurulunu seçecek.

Aday olup olmayacağı merak edilen Burak Elmas’ın, son günlerde camianın önde gelen isimleriyle bir araya gelip seçim gündemiyle ilgili görüşmeler yaptığı bilinirken bu görüşmelerin ardından yakın çevresinin tavsiyesiyle aday olmama kararı aldığı öğrenildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!