Galatasaray Zalgiris rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Zalgiris rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2023 12:12

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön eleme 2. tur ilk maçında deplasmanda Litvanya temsilcisi Zalgiris ile 2-2 berabere kaldı. Turu İstanbul’a bırakan sarı kırmızılılar geriye düştüğü karşılaşmada öne geçerken rakibinin son dakikalarda attığı gole engel olamadı. Karşılaşmanın sona ermesiyle gözler İstanbul’da oynanacak rövanş karşılaşmasına çevirldi. Üst tura çıkmanın hesaplarını yapan sarı kırmızılılar taraftarı önünde galip gerek bir üst tura çıkmanın hesaplarını yapıyor. Peki Galatasaray Zalgiris rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haberin Devamı

Galatasaray tur kapısını aralamak için gittiği Litvanya’dan beraberlikle döndü. İkinci yarının başında gol ararken geriye düşen sarı kırmızılılar, 75. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 78. dakikada ise Halil Dervişoğlu'nun golleriyle 2-1 öne geçti. Uzatmalarda yediği gol ile sahadan 2-2 berabere ayrılan Galatasaray’da tüm gözler İstanbul’da oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Taraftarları önünde Zalgiris’i mağlup etmek isteyen sarı kırmızılılar rövanş karşılaşmasını 2 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. İşte, karşılaşmanın saati ve yayınlanacağı kanala ilişkin detaylar…

GALATASARAY ZALGİRİS RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Zalgiris arasında Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş karşılaşması 2 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. Mücadele saat 21.30’da başlayacak.

Haberin Devamı

Temsilcimiz Galatasaray turu geçmesi durumunda 3. ön eleme turunda Bulgaristan Ligi ekibi Ludogorets Razgrad ile Slovenya temsilcisi Olimpia Ljubljana mücadelesinin galibiyle eşleşecek.

GALATASARAY TURU NASIL ATLAR?

Rövanş karşılaşmasında sarı kırmızılılar her türlü galibiyet ile tur atlayan taraf olacak. UEFA organizasyonlarında deplasman golü kuralı kalktığı için, beraberlikte karşılaşma uzayacak. Zalgiris’in kazanması halinde ise Galatasaray Şampiyonlar Ligi’ne veda edecek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!