Galatasaray taraftarıyla tartışan başantrenör Zvezdan Mitrovic'in sözleşmesi feshedildi!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray taraftarıyla tartışan başantrenör Zvezdan Mitrovicin sözleşmesi feshedildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2024 10:33

Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 turu J Grubu 2’nci maçında Galatasaray Ekmas, 25 sayı öne geçtiği mücadelede Fransa temsilcisi JDA Bourgogne Dijon’a 96-93 mağlup olmuştu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, yenilginin ardından başantrenör Zvezdan Mitrovic'e tepki gösterdi. Karadağlı koç, trbünlerle tartışma yaşamıştı. Galatasaray'dan Zvezdan Mitrovic için flaş bir karar geldi ve sözleşme karşılıklı olarak feshedildi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 turu J Grubu 2’nci maçında 25 sayı öne geçtiği mücadelede Fransa temsilcisi JDA Bourgogne Dijon’a 96-93 mağlup olan Galatasaray Ekmas'ta Başantrenör Zvezdan Mitrovic taraftarın tepkisini çekmişti.

İSTİFA TEZAHÜRATI VE TARTIŞMA

Zvezdan Mitrovic, karşılaşma sonunda soyunma odasına giderken Galatasaray taraftarları Karadağlı başantrenöre istifa tezahüratlarında bulunmuştu.

Galatasaray taraftarıyla tartışan başantrenör Zvezdan Mitrovicin sözleşmesi feshedildi

Sarı - kırmızılı basketbolseverlerle polemiğe giren deneyimli koç, taraftarlarla şiddetli bir tartışma yaşamıştı.

"BİR SEBEP GÖREMİYORUM"

Müsabakanın ardından konuşan Mitrovic, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki soru üzerine, "İstifa edecek bir sebep göremiyorum. Bunu neden sorduğunuzu bilmiyorum. Bu çok ilginç. Basın toplantılarında ilk kez soru soran birini görüyorum. Bilmiyorum belki de halihazırda son 16 turu oynarken ve çeyrek final hedefimiz varken sen beni kovardın." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Galatasaray Yönetimi, Zvezdan Mitrovic'in taraftarlarla yaşadığı olayın ardından flaş bir karar aldı. Kulüpten yapılan açıklamada Mitrovic'in sözleşmesinin feshedildiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

2022/23 sezonu son bölümünden itibaren Galatasaray Ekmas Başantrenörü olarak görev yapan Zvezdan Mitrović ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Geçtiğimiz sezon Mayıs ayında getirildiği Erkek Basketbol A Takım Başantrenörlüğü görevi süresince kulübümüze vermiş olduğu emekler için Zvezdan Mitrović'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Mitrovic ile ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılmasının beklendiği kaydedildi.

BAKMADAN GEÇME!