Galatasaray Olimpija rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Olimpija rövanş maçı ne zaman, saat kaçta Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2023 17:13

Sarı kırmızılılar UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovenya temsilcisini 3-0 mağlup etti ve tur kapısını araladı. İstanbul’da oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde büyük avantaj yakalayan Galatasaray, taraftarı önünde galip gelerek Play-Off’a kalmak istiyor. Galatasaray tur atlaması durumunda Klaksvik Molde eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Galatasaraylı taraftarlar başta olmak üzere Türk futbolseverler rövanş karşılaşmasına odaklanmış durumda. Peki Galatasaray Olimpija rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haberin Devamı

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek için mücadele ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'ya konuk olan Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu, Mertens ve Halil Dervişoğlu’nun golleriyle karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Rövanş karşılaşmasının günü, saati ve canlı yayınlanacağı kanal merak ediliyor. Galatasaray her türlü galibiyet, beraberlik ve 2 farklı mağlubiyette tur atlayan taraf olacak. Peki Galatasaray Olimpija rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte, karşılaşmanın günü ve saati…

GALATASARAY OLİMPİJA RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray Olimpija UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş karşılaşması 15 Ağustos Salı günü saat 21.00’da oynanacak.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı. Açıklama geldiğinde detaylar eklenecektir.

GALATASARAY GALİBİYETİYLE ÜLKE PUANI ARTTI

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda karşılaştığı Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımını 3-0 yenerek ülke puanına önemli bir katkı yaptı.

Türkiye, sarı kırmızılıların galibiyeti sonrası UEFA ülke sıralamasında 1 basamak daha yükselirken gelecek sezon için önemli bir adım attı.

Bu sezon Avrupa kupalarında Türkiye'yi Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor temsil ederken UEFA ülke sıralamasında 13. sırada başladık.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!