Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig Galatasaray Konyaspor maçı hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta Süper Lig Galatasaray Konyaspor maçı hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 18:01

Galatasaray Konyaspor maçı canlı yayın heyecanı başladı. Galatasaray Konyaspor Süper Lig maçı ile iki ekip karşı karşıya geliyor. Süper Lig tarihinde bir rakibini mağlubiyet almadan en fazla konuk eden takım, Konyaspor ile oynadığı 22 iç saha karşılaşmasının hiçbirini kaybetmeyen Galatasaray. Sarı-kırmızılılar, Konya ekibini konuk ettiği son üç maçta puan bırakmadı. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig Galatasaray Konyaspor maçı hangi kanalda? İşte mücadele öncesinde canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Galatasaray ile oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Konyaspor, daha önceki 41 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor. Yeşil-beyazlılar, bu rekabet tarihindeki beş galibiyetinin tamamını iç sahada elde etti. Galatasaray'ın başında iç sahada çıktığı 26 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Okan Buruk, tek yenilgisini o dönem Hakan Keleş'in çalıştırdığı Giresunspor'a 1-0 mağlup olarak aldı.

Süper Lig'deki son 10 deplasman maçının sadece birini kazanabilen Konyaspor, tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada İstanbul Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek aldı. Son Süper Lig maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, bu sezon üst üste iki karşılaşmada puan kaybetmeyen tek takım konumunda.

Haberin Devamı

İstanbul takımlarına konuk olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Konyaspor, daha önceki 17 ziyaretinde aldığı galibiyet sayısını geride bırakmak istiyor. Bu sezon Süper Lig'de rakiplerine en az organize hücum fırsatı tanıyan takım olan Galatasaray, aynı zamanda birinci bölgede kaptırdığı toplar sonucunda gol yemeyen tek ekip konumunda. Görev yaptığı son üç resmi maçta gol atamayan Mauro Icardi, Galatasaray kariyerindeki en uzun kuraklığı tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya.

Süper Lig'de çıktığı son iki maçta da gol atan Sokol Çikalleshi, Türkiye kariyerinde üst üste üç karşılaşmada fileleri havalandırdığı bir süreç yaşamadı. Çikalleshi bugüne kadar Galatasaray'a rakip olduğu altı lig maçının hiçbirinde gol sevinci yaşayamadı. Galatasaray'a rakip olduğu altı Süper Lig maçının üçünü kazanan Hakan Keleş'in, teknik direktörlük kariyerinde daha fazla mağlup ettiği bir takım bulunmuyor.

Galatasaray Konyaspor Süper Lig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Galatasaray Konyaspor Süper Lig maçı 7 Ocak Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!