Galatasaray, Kerem Demirbay transferini KAP'a bildirdi! İstanbul'a geldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2023 22:54

Son olarak Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha ve Mauro Icardi transferlerini art arda açıklayan sarı kırmızılılarda transfer harekatı sürüyor. Galatasaray kadrosuna katmak için bir süredir görüştüğü Kerem Demirbay'ın transferini KAP'a bildirdi. Yıldız oyuncu, sağlık kontrolünden geçmek için İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi hedefi için alternatifli bir kadro ile sezona girmenin planlarını yapan Galatasaray, Bayer Leverkusen’le uzun süredir devam eden pazarlıklarda mutlu sona ulaştı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha ve Mauro Icardi transferlerini art arda açıklamıştı. 

Önceki gün Rams Park'ta taraftarının önünde 7 futbolcusuna imza töreni düzenleyen Galatasaray, yeni isimleri kadroya katmak için çalışmalarına devam ediyor.

GALATASARAY, KAP'A BİLDİRDİ

Galatasaray, bir süredir görüşmeler yaptığı Kerem Demirbay'ın transferi için Bayer Leverkusen ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray ve Bayer Leverkusen arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve Kerem'in bonservisi için 4 milyon Euro ödeneceği belirtildi.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELDİ

30 yaşındaki futbolcu, son görüşmeleri gerçekleştirmek için TSİ 23.00'da İstanbul'a geldi.

İNGİLTERE VE İSPANYA'DAN TEKLİFLER VARDI

İstanbul'a geldikten sonra konuşan Kerem Demirbay, "Zor bir 1.5 ay geçirdik ama savaştık. Sonuçta buradayım. Çok mutluyum. İngiltere’den, İspanya’dan teklifler vardı ama benim için sadece Galatasaray vardı." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Kerem Demirbay transferini KAPa bildirdi İstanbula geldi

BONUSLARLA RAKAM YÜKSELDİ

Haberde, başarı bonuslarıyla bu rakamın 6 milyon Euro'nun biraz üzerine çıkabileceği ifade edildi.

3 YILLIK İMZA

Galatasaray daha önce el sıkıştığı Kerem Demirbay’a ise yıllık 2 milyon 750 bin Euro verecek ve tecrübeli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

 

32 MİLYON EURO VERİLDİ

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2019 yılında 32 milyon Euro bonservis bedeliyle Hoffenheim'dan Bayer Leverkusen'e transfer olmuştu.

Alman takımıyla 149 maça çıkan Kerem 15 gol, 30 asistle oynadı.

8+3 YERiNE 9+2

2017 yılında Alman Milli Takımı’nı tercih etmesi nedeniyle Kerem Demirbay Süper Ligde yerli statüsünde oynayamayacak. 30 yaşındaki futbolcu, TFF’nin yeni çıkardığı ve her kulübün 1 oyuncu için yararlanma hakkı tanıdığı ‘mavi kart’ statüsünden faydalanacak. Galatasaray, Kerem’in oynadığı maçlarda 9+2 ile mücadele edebilecek.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!