Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte hazırlık maçı canlı yayın bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak İşte hazırlık maçı canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2021 20:32

Galatasaray hazırlık maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip yeni sezon çalışmaları kapsamında Kasımpaşa ile hazırlık maçı yapacak. Bu maça kısa bir süre kala, müsabakanın ayrıntıları sporseverlerce sorgulanmaya başlandı. Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman?

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk maçını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla yapan sarı-kırmızılılar, müsabakayı yeni transfer Aytaç Kara'nın golleriyle 2-1 kazanmıştı. Şimdi ise gözler Kasımpaşa maçında.

Galatasaray ile Kasımpaşa 10 Temmuz Cumartesi günü karşılaşacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak.

 

Sarı-kırmızılıların yeni sezon öncesi oynayacağı iki önemli prova misli.com’dan canlı yayınlanacak. Galatasaraylı taraftarlar ve futbolseverler yeni transferler Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara ve Barış Alper Yılmaz’ın sahne alması beklenen maçları ücretsiz ve şifresiz olarak izleyebilecek. Mücadeleleri izlemek isteyenlerin tek yapması gereken misli.com mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirmek ve kullanıcı girişi yapmak. misli.com mobil uygulamasına ulaşılacak linkler şöyle:

Haberin Devamı

"https://apps.apple.com/tr/app/misli-com/" ve "https://indir.misli.com/"

BAKMADAN GEÇME!