Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk: Hedefimiz kazanarak dönmek

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk: Hedefimiz kazanarak dönmek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2024 07:00

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Prag rövanşı için iddialı konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş mücadelesinde bugün karşılaşacakları Sparta Prag’ı ilk maçtaki gibi yenmek istediklerini söyledi. Dün Prag yolculuğu öncesi açıklamalarda bulunan Öztürk şu değerlendirmeleri yaptı “Sparta Prag, Şampiyonlar Ligi ayarında bir takım. Geçen sene kendi liginde şampiyon olmuş ve öyle gelmiş. Şu anda da liderler, sanırım 4 puan farkla. Orada farklı bir playoff sistemi var. Bu sene de şampiyon olacaklarmış gibi gözüküyor.

Kağıt üzerinde avantaj bizde ama...

Sparta Prag’ın yaş ortalaması 25. Aynen bizim gibi çok köklü bir kulüp. Zor bir maç ama biliyorsunuz ki Galatasaray sadece Türkiye’de değil, gerek Şampiyonalar Ligi’nde gerek UEFA Avrupa Ligi’nde büyük başarılara imza atmış bir takım. Kağıt üzerinde avantaj bizde, sahada ne olur bilmiyoruz. Biz Okan Hoca ve ekibe güveniyoruz. Umarım galip döner, ondan sonra Antalyaspor maçında çıkar şampiyonluk yolumuzda devam ederiz.”

Haberin Devamı

Rakipler sayemizde fırsat buldu

Sarı kırmızılıların 2. başkanı, ligde devam eden seri ile ilgili bir soruya ise ezeli rakiplere de gönderme yaparak “Şu anda bizim bütün konsantrasyonumuz Sparta Prag. Adım adım gidelim. Amacımız kazanarak dönmek. Galatasaray’ın son 20-25 yıldır kazandırdığı puanlarla, rakiplerimiz yurt dışında Türkiye’yi temsil etme fırsatı buluyor. Bu sene de aynı şey olacak. Galatasaray ülke puanına katkıda bulunarak diğer rakiplerine bir avantaj sağlayacak” şeklinde yanıt verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!