Galatasaray Doğa Sigorta - Unics Kazan EuroCup maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Doğa Sigorta - Unics Kazan EuroCup maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2020 15:07

Unics Kazan ile Rusya'da karşılaşan Galatasaray, sahadan 94-69 yenilgi ile ayrıldı. Sakat olan Greg Whittington, Lazeric Jones, Yiğit Arslan ve Ege Arar'dan yoksun bir şekilde sahaya çıkan sarı-kırmızılılar, evinde oynayacağı rövanş niteliğindeki mücadelede galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Şimdi gözler bu akşam oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Peki Galatasaray Doğa Sigorta - Unics Kazan EuroCup maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

EuroCup son 16 turu serüvenine 1 galibiyet ve 2 yenilgi ile devam eden Galatasaray, grup maçlarına deplasmandaki Monaco galibiyetiyle başladı. Evimizde oynanan Rytas Vilnius maçından ve Rusya'daki Unics Kazan mücadelesinden yenilgiyle ayrılan sarı-kırmızılılar, Kazan temsilcisini yenerek yoluna devam etmek amacında.

Galatasaray Doğa Sigorta - Unics Kazan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımı, EuroCup son 16 turu G Grubu 4. hafta maçında Unics Kazan'ı konuk edecek. 29 Ocak Çarşamba Günü saat 20:00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Carlos Cortes, Tomislav Hordov ve Fritz Clemens hakem üçlüsü yönetecek. Mücadele S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Son Unics Kazan maçında Tai Webster 22 sayı ile kariyer rekorunu kırarken, Alex Poythress'in 13 sayı ve 14 ribauntluk performansı dikkat çekti.

Haberin Devamı

Galatasaray'da 15,7 sayı ortalamasıyla Avrupa arenasında sarı-kırmızılıların skor yükünü çeken Aaron Harrison'u 12,7 sayı ortalaması ile Zach Auguste takip ediyor.

2016'daki EuroCup zaferinin önemli bir parçası olan Errick McCollum, rakip Unics Kazan'ın en önemli silahı olarak göze çarpıyor. 16,9 sayı ortalamasıyla Galatasaray'ın skor yükünü çeken ABD'li oyun kurucuyu, 16,6 sayı ortalamasıyla Jamar Smith takip ediyor.

Galatasaray, bu karşılaşmanın ardından lige dönerek 2 Şubat Cumartesi günü Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacak.

 

BAKMADAN GEÇME!