G.Saray'ın genç yıldızı Sude Yılmaz’a uluslararası davet

Güncelleme Tarihi:

G.Sarayın genç yıldızı Sude Yılmaz’a uluslararası davet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2019 17:18

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın 17 yaşındaki genç oyuncusu Sude Yılmaz, jenerasyonunun en yetenekli ve potansiyelli oyuncularının yer alacağı uluslararası iki basketbol kampına davet aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray Spor Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada;

"İlk olarak 2 Nisan-7 Nisan tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletine bağlı Tampa şehrinde NBA Akademisi Next Generation Kampı’nda idmanlara çıkacak genç yıldızımız, NCAA Final Four’unu da takip etme şansı yakalayacak. Galatasaray Gelişim takımımızın başantrenörü Nevriye Yılmaz da genç oyuncumuz ile birlikte aynı kampta antrenmanları ve NCAA Final Four turnuvasını takip edecek.

Galatasaray altyapısından yetişen ve yakın dönemde alt yaş turnuvalarında gösterdiği başarılarla uluslararası alanda dikkatleri üzerine toplayan Sude Yılmaz’a bir davet de NBA ve FIBA işbirliğiyle düzenlenen Basketball Without Borders kampından geldi. 9-12 Haziran tarihleri arasında Letonya’nın başkenti Riga’da düzenlenecek kampta oyuncumuz Avrupa’nın en yetenekli oyuncularıyla birlikte boy gösterecek.

Haberin Devamı

NBA organizasyonu tarafından “Sıradışı basketbol yetenekleri ve liderlik yetileri baz alınarak kampımıza davet edilmiştir” şeklinde tanıtılan Sude Yılmaz, FIBA ve NBA’in en tecrübeli koçlarıyla birlikte çalışma şansı da bulacak.

Oyuncumuzu tebrik eder, Türk basketbolunun öncü kulüplerinden Galatasaray’ın basketbolumuza yetiştirdiği yeni bir yıldız adayı olarak başarılarının devamını dileriz." ifadelerine yer verildi.

G.Sarayın genç yıldızı Sude Yılmaz’a uluslararası davet

G.Sarayın genç yıldızı Sude Yılmaz’a uluslararası davet

BAKMADAN GEÇME!