fnatic, Jackinho’yu yedeğe çekti

Güncelleme Tarihi:

fnatic, Jackinho’yu yedeğe çekti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2021 12:02

22 yaşındaki profesyonel espor oyuncusu Jack "⁠Jackinho⁠" Ström, takımın Major’e yükselememesinin ardından yedeğe çekildi.

Haberin Devamı

Fnatic, Jack "⁠Jackinho⁠" Ström’un CS:GO takımının aktif kadrosundan çıkarılarak yedeğe çekildiği söylendi. Jackinho, fnatic’e ilk girdiğinde tercih ettiği rol APW oyuncusu olmamsın rağmen bu yönde ilerleyemediği için inişli çıkışlı bir başlangıç yaşadı. Jesper "JW" Wecksell ve ekibin geri kalan üyeleri de bu değişikliğe zamanla uyum sağladı. Sonunda Jackinho’ya APW rolü verildi ancak takımdaki yerinin çok geç oturması onu adapte olmaktan alıkoydu.

fnatic, cs_summit 7’de ikinci olarak bu seneye iyi bir başlangıç yapmıştı. Jackinho, IEM Katowice Play-In ve ESL Pro League Season 13’de ise 13-16 ve 17-20. sırada bitirerek 0.90 rating elde etti. Oyuncunun rating’i Flashpoint 3’te 0.97’ye, IEM Summer’da 1.00’a yükseldi. Ancak takım sıralamada 13-16 bandından bir türlü yukarı çıkamadı.

Haberin Devamı

Şu an için fnatic, IEM Winter Open Qualifier 1 için Jackinho yerine Movistar Riders’ın yedeğe çekilen oyuncusu Owen "⁠smooya⁠" Butterfield’ı kadroya dâhil ediyor.

fnatic’in kadrosu şu şekilde:

Freddy "⁠KRIMZ⁠" Johansson

Ludvig "⁠Brollan⁠" Brolin

Alex "⁠ALEX⁠" McMeekin

William "⁠mezii⁠" Merriman

Owen "⁠smooya⁠" Butterfield (Jackinho yerine)

Jamie "⁠keita⁠" Hall (coach)

Jack "⁠Jackinho⁠" Ström Mattsson (yedek)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!