Filenin Sultanları'nın maçı için geri sayım... Türkiye-Almanya voleybol maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Filenin Sultanlarının maçı için geri sayım... Türkiye-Almanya voleybol maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2022 00:43

"Filenin Sultanları"nın FIVB Dünya Şampiyonası'nda 2. tur maç programı belli oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2. tur karşılaşmalarının ardından grupta ilk 4’te yer alması halinde adını çeyrek finale yazdıracak. Milliler, F Grubu’ndaki karşılaşmalarını Polonya’nın Lodz kentinde 4-9 Ekim tarihlerinde oynayacak. Peki, Türkiye-Almanya voleybol maçı ne zaman?

Haberin Devamı

Hollanda ve Polonya’nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada grup lideri olarak son 16’ya yükselen milliler, 2. turda F Grubu’nda yer alacak. "Filenin Sultanları" bu grupta Amerika Birleşik Devletleri, Sırbistan, Almanya ve Kanada ile maça çıkacak. İşte, Filenin Sultanları'nın milli maç programı...

LİDER OLARAK ÜST TURA ÇIKTIK

Filenin Sultanları, Dünya Voleybol Şampiyonası B Grubu'ndaki 5'inci ve son maçında ev sahibi Polonya'yı 3-2 mağlup etti ve grup lideri olarak son 16 turuna yükseldi.

Grup lideri olarak son 16ya yükselen milliler, Dünya Şampiyonası'nda 2’nci turda F Grubu'nda yer alacak ve Amerika Birleşik Devletleri, Sırbistan, Almanya ve Kanada ile mücadele edecek. Filenin Sultanları, 2’nci tur karşılaşmalarının ardından grupta ilk 4'te yer alması halinde ise adını çeyrek finale yazdıracak.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, F Grubu'ndaki karşılaşmalarını Polonya'nın Lodz kentinde 4-9 Ekim 2022 tarihlerinde oynayacak.

VOLEYBOL MİLLİ MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Voleybol Takımı’nın Almanya ile oynayacağı müsabaka 4 Ekim 2022 Salı günü yapılacak.

TSİ saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmanın TRT ekranlarında yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!