Filenin Sultanları sahaya çıkacak... Türkiye-Güney Kore voleybol milli maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Filenin Sultanları sahaya çıkacak... Türkiye-Güney Kore voleybol milli maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2022 22:01

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda ve Polonya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası'nın B Grubu ilk maçında Tayland'a 3-2 yenildi. Bu maçın ardından şimdi ise diğer önemli karşılaşma Güney Kore müsabakası olacak. Peki, Türkiye-Güney Kore voleybol maçı ne zaman?

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası'ndaki ilk maçında Tayland'a yenildi. Milliler, B Grubu'ndaki ikinci maçında Güney Kore ile karşılaşacak. İşte, Türkiye-Güney Kore voleybol milli maçı hakkında bilgiler...

GÜNEY KORE MAÇI NE ZAMAN?

Filenin Sultanları, B Grubu’ndaki 2’nci maçında 27 Eylül Salı günü TSİ 15.00'te Polonya’nın Gdansk şehrinde Güney Kore ile karşılaşacak.

İLK MAÇTAN NOTLAR

Türkiye, Hollanda ve Polonya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Voleybol Şampiyonası’nda ilk maçında Tayland ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılan millilerde Ebrar Karakurt 24, Hande 17, Zehra 15, Eda 13, İlkin 12 sayıyla oynadı.

SALON: Arnhem

HAKEMLER: Vladimir Simonovic (İsviçre), Sumie Myoi (Japonya)

TÜRKİYE: Eda, Cansu, Saliha, Zehra, Ebrar, Hande, Simge (L) (İlkin, Meryem, Elif, Ayçin)

Haberin Devamı

TAYLAND: Chatchu-On, Thatdao, Pimpichaya, Ajcharaporn, Hattaya, Nattaporn (L), Piyanut (L) (Sasipapron, Thanacha, Natthanicha)

SETLER: 25-17, 29-31, 25-22, 19-25, 13-15

BAKMADAN GEÇME!