Filenin Sultanları grubu namağlup lider bitirdi! Müthiş seri 22 maça çıktı

Güncelleme Tarihi:

Filenin Sultanları grubu namağlup lider bitirdi Müthiş seri 22 maça çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2023 11:16

Voleybol Milletler Ligi ve Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda zafer yaşayan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu'ndaki son maçında Belçika'yı 3-0 mağlup etti. Dün Japonya'yı yenerek olimpiyat vizesi alan Filenin Sultanları, Belçika'yı yenerek grubunu lider tamamladı ve galibiyet serisini 22 maça çıkardı.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu son maçında Belçika'yı 3-0 mağlup etti ve grubu lider tamamladı.

YAZA DAMGA VURDUK!

Filenin Sultanlar, yoğun geçen yaz takvimine damga vurdu. İlk olarak Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyon olan Milliler, daha sonra Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda şampiyonluk yaşadı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmak için Tokyo'da eleme grubu oynayan Filenin Sultanları, dün Japonya'yı yenerek olimpiyat vizesini de aldı. Sultanlar, Belçika'yı da yenerek grubu namağlup lider tamamladı.

Filenin Sultanları grubu namağlup lider bitirdi Müthiş seri 22 maça çıktı

GALİBİYET SERİSİ 22'YE ÇIKTI

Filenin Sultanları, Belçika zaferiyle birlikte galibiyet serisini 22 maça çıkardı. Milli Takımımız, eleme grubunu 21 puanla namağlup lider tamamladı.

Haberin Devamı

Sultanlar, son olarak Milletler Ligi'nde Japonya'ya 3-2 yenilmişti.

31 MAÇIN 28'İNİ KAZANDIK

22 maçlık galibiyet serisi yakalayan Filenin Sultanları, bu sene oynadığı 31 maçın 28'ini kazandı. Son olarak 28 Haziran'da Japonya'ya yenilen Milliler, oynadığı 31 maçta toplam 22 set kaybetti.

MAYIS 2024'E KADAR DÜNYA 1 NUMARASIYIZ

Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Mayıs 2024'e kadar dünya 1 numarası olmayı garantiledi.

TÜRKİYE 3-0 BELÇİKA

İlk set: 25-14

İkinci set: 25-20

Üçüncü set: 25-21

Filenin Sultanları grubu namağlup lider bitirdi Müthiş seri 22 maça çıktı

 

BAKMADAN GEÇME!