Filenin Efeleri | A Milli Erkek Voleybol Takımı ABD maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Filenin Efeleri | A Milli Erkek Voleybol Takımı ABD maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2023 11:58

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Japonya’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu üçüncü maçında ABD ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Japonya’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu üçüncü maçında A Milli Erkek Voleybol Takımı, yarın ABD ile mücadele edecek. Tokyo’daki Yoyogi Ulusal Salonu’nda oynanacak karşılama, TSİ 10.00'da başlayacak. Olimpiyat Elemeleri’nde gruplarını ilk iki sırada tamamlayan ülkeler, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı elde edecek. Filenin Efeleri, elemelerde oynadığı ilk iki karşılaşmada 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.

 

MERT MATİC: "ABD KARŞISINDA GALİP GELMEK İSTİYORUZ"

Ay-yıldızlı takımın orta oyuncusu Mert Matic de TVF’nin resmi internet sitesine ABD müsabakasıyla alakalı değerlendirmelerde bulundu. Matic, "Elemelere çok güzel bir galibiyetle başladık. Sırbistan karşısında takım halinde çok iyi bir performans sergiledik. İkinci karşılaşmamızda Slovenya karşısında setin kırılma anlarında iyi servis atamadık ve karşılaşmadan mağlup ayrıldık. Yarın ABD ile çok zorlu bir maç oynayacağız. ABD karşısında da galip gelmek istiyoruz. Olimpiyat hayalimiz var. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haberin Devamı

A MİLLİ ERKEK VOLEYBOL TAKIMI ABD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

A Milli Erkek Voleybol Takımı ABD maçı 3 Ekim'de Türkiye saati ile 10:00'da başlayacak. Mücadele TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!