Galatasaray Benfica basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? FIBA Şampiyonlar Ligi 3. maçı canlı yayın bilgisi!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Benfica basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta FIBA Şampiyonlar Ligi 3. maçı canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2023 18:13

Galatasaray Benfica basketbol maçı canlı yayınla bu akşam ekranlara geliyor. Galatasaray’ın FIBA Şampiyonlar Ligi G gurubu mücadelesi devam ediyor. Galatasaray Benfica basketbol maçı da bu akşam ekranlara gelecek. Grupta oynadığı ilk 2 maçta 2 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar mücadeleye mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak. Galatasaray Benfica basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta? sorusu da maçı seyretmek isteyen sporseverler tarafından araştırılıyor. İşte Galatasaray Benfica basketbol maçı canlı yayın bilgisi!

Haberin Devamı

Galatasaray Benfica basketbol maçı için geri sayım başladı. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde G grubunda mücadele eden Galatasaray bu akşam evinde Benfica’yı ağırlıyor. İlk iki maçta istediği sonucu elde edemeyen sarı kırmızılılar mücadeleden galip ayrılmak istiyor. Peki, Galatasaray Benfica basketbol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

GALATASARAY - BENFİCA BASKETBOL MAÇI HANGİ KANALDA?

Temsilcimiz Galatasaray, 14 Kasım Salı günü Benfica ile karşı karşıya geliyor. FIBA Şampiyonlar Ligi G gurubu 3. maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Galatasaray - Benfica maçı Tivibu Spor 1’den canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY İLK İKİ MAÇINI KAYBETTİ

Dört takımın yer aldığı grupta ilk iki maçını kaybeden Galatasaray Ekmas, son sırada bulunuyor. Sarı kırmızılılar, ilk maçında PAOK’a karşı 88-77 mağlup olurken, uzatmaya giden Hapoel Jerusalem maçından da 99-96'lık yenilgiyle ayrıldı.

BAKMADAN GEÇME!